2777
2789

2 روز از موعدم میگذره از دیشب لکه بینی کمی دارم اما پری نمیاد. بی بی چکمم منفی بود حالا من چیکار کنم ممکنه با بی بی منفی باردار باشم؟؟؟؟؟؟؟؟ اینم بگم که یک ساله اقدامم

الان هم روزه ام هم نمازامو میخونم. 

سبو بشکست و دل بشکست و جام باده هم بشکست خدایا در سرای ما چه بشکن بشکن است امشب....💓
نماز روزت باطله استحاضه حساب میشه  واینکه پری میشی والانم شدی

بعد اذان مغرب و غسل قبل سحر 😊

تو از خدا برایم خیر بخواه  شاید بخاطر تو خدا نه نگوید  من هم قابل باشم به یادت هستم  سپاس از اینکه دعایم کردی❤ میدونی سختی واقعی چیه؟؟؟ اینکه والدینت آرزوهات رو نابود کنن و خودشون رو مالک تو بدونن، بال پرواز ندن و تو محکوم به زنده موندن باشی.  در برابر انسان بی‌گناهی که بدنیا می‍‌‌ارید یکم احساس مسئولیت کنید.  وگرنه حیوانات اهلی و وحشی نیز تولید مثل را آموخته‌اند. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیز لک دیدی نماز و روزه باطله،چون موعدتم هست 

یا مهدی ادرکنی،،،،اگه کرونا باعث رنجش خاطر و ازار خیلیا نشه تعطیلی و حقوق گرفتن معلمها براشون عذابه،،عزیزان وقتی شماها بچه هاتون رو نمیفرستین مدرسه از ترس کرونا معلمها برن بست بشینن که چی بشه!!!چرا اینقدر حقوقشون ازارتون میده بابا بخدا حقشونه،،از حق کسی دیگه نمیزنن که بدن به معلمها
بعد اذان مغرب و غسل قبل سحر 😊

خب میگه دیشب لک بینی داشته

یا مهدی ادرکنی،،،،اگه کرونا باعث رنجش خاطر و ازار خیلیا نشه تعطیلی و حقوق گرفتن معلمها براشون عذابه،،عزیزان وقتی شماها بچه هاتون رو نمیفرستین مدرسه از ترس کرونا معلمها برن بست بشینن که چی بشه!!!چرا اینقدر حقوقشون ازارتون میده بابا بخدا حقشونه،،از حق کسی دیگه نمیزنن که بدن به معلمها
اره عزیزم ولی چون بازم لک میبینه باطله

بخاطر اون این مورد آره 

تو از خدا برایم خیر بخواه  شاید بخاطر تو خدا نه نگوید  من هم قابل باشم به یادت هستم  سپاس از اینکه دعایم کردی❤ میدونی سختی واقعی چیه؟؟؟ اینکه والدینت آرزوهات رو نابود کنن و خودشون رو مالک تو بدونن، بال پرواز ندن و تو محکوم به زنده موندن باشی.  در برابر انسان بی‌گناهی که بدنیا می‍‌‌ارید یکم احساس مسئولیت کنید.  وگرنه حیوانات اهلی و وحشی نیز تولید مثل را آموخته‌اند. 
خب میگه دیشب لک بینی داشته

دوستمون گفت بخاطر نزدیکی باطله منم گفتم میشه رابطه باشه و روزه هم بگیری 

درمورد نماز روزه از مرجعت بپرس 

منم چندروز پیش لکه داشتم بهم گفتن استحاضه قلیله اس خیلی کم بود لکه باید خودتو تمیز کنی وضو بگیری نمازتو بخونی اگر بین دونماز بازم لک دیدی دوباره وضو بگیر اگر نه با همون وضو نماز بخون. روزه هم سرجاشه 

اینا تا وقتیه که خون ببینی 

به اثر صلوات هاتون اعتقاد دارم 😊برام یه دونه صلوات میفرستید خدا فرشته کوچولو بذاره تو دلم؟ 

حالا روزتو نشکن