2777
2789
عنوان

ریزش مو

4407 بازدید | 26 پست

یکی از نشونه های کم قوتی و ضعف بدن ریزش مو هست.  خصوصا در خانمها.  من خودم یه مدت موهام میریخت.   تغذیه مو بهتر کردم.  تحرک هم  آمد تو زندگیم.  یعنی پیاده روی مرتب.  حکیم خیر اندیش در این مورد میگه هم  از طریق غذا  تغذیه مو رو بهتر کنید هم از طریق مالیدن روغن های طبیعی.  ریزش موها عموم خانمها از سردیه.  کم پشتی مو  از ضعف بنیه است.  توصیه به خوردن بادام و شیر  بادوم هست واسه برگشت قوت تن.  یه توصیه دیگه واسه ریزش مو خوردن سوپ گندم هست متل سوپ جو درست کنید بجای جو  توش بلغور گندم بریزید .  خانمای که بچه شیر میدن اگه در حین شیردهی خوراکیهای قوت دار بخور ن موهاشون نمیگیره.   بازم میگم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.