2821
2789
عنوان

مشکل مالی باهمسر در دوران عقد

526 بازدید | 37 پست

بچها دیشب تولد خواهرشوهرم بود من ب شوهرم گفتم بیا ۱۵۰ بهش کادو بدیم نصفش ازطرف من بعد من ۵۰تومن دادم و بقیشو گفتم خودت بده.دعوامون شد بهم گفت گدابازی درمیاری

انقدر ناراحتم از دیشبه باهاش قهرم

من آموخته ام با خدا همه چیز ممکن است ...💓🌸

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

وا

تو چرا بدی

هرچی میخواستی بدی کامل از خودش میدادی

شوهرته

دیگه پول من و پول اون نداره

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏

کادو به هر طرف اصلن بخواین بدین وظیفه ی اونه ،از الان اینجوریه انتظار شراکت داره ،فردا تو زندکی مشترک میگه برنج و گوشت خریدم پول  نصف شو بده 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

مشکل از پیشنهاد خودت بوده.

حالا هم ببخشش

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂
کادو به هر طرف اصلن بخواین بدین وظیفه ی اونه ،از الان اینجوریه انتظار شراکت داره ،فردا تو زندکی مشتر ...

منم از همینا ناراحتم هنوز معنی اینو نمیدونه ک‌پول من و اون نداره دونگی فک میکنه

مشکل از پیشنهاد خودت بوده. حالا هم ببخشش

نمیتونم واقعا بهم برخورد منم صدتومن ریختم تو کارتش از بابام گرفتم

سخت نگیر

تجربه باشه برات،بزار از این به بعد خودش خرج کنه

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂
نمیتونم واقعا بهم برخورد منم صدتومن ریختم تو کارتش از بابام گرفتم

دقت کن خسیس نباشه مرد خسیس خیلی بده خیلی.از الان عادتش بده خرج کنه برات هفته ای صد تومن بگیر ازش.خرج آرایشگاه و لباسم جدا بگیر ازش.

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم

مرد وظیفه ی تامین هزینه ها رو داره نه تو 

تو ملکه باش تا این اتفاقات دیگه نیوفته

اگر هم قراره کمک مال کنی ،پاش واستا

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز