2777
2789
عنوان

پیاده روی لذت بخش😊

185 بازدید | 18 پست

سلام بر همه ی خانم های گل سایت😊🌺🌺🌺

علی الخصوص متاهلای عزیز

دیشب یه تجربه ی خوب داشتم گفتم با شما عزیزان در میون بگذارم،دیشب شوهر جان ساعت ۲۱:۳۰ یهو فتوا صادر کردن بریم بیرون، منم نیشم تا بناگوش باز گفتم قدم بزنیم😊

قبول کرد ، یک ساعت پیاده دور زدیم ، یه مسیری رو انتخاب کردم که اگه مغازه هاش باز بود ۲ تا تونیک نخی هم بگیرم، اما باز نبود

ولی قدم زدنه خیلی خوب بود، یک ساعت بدون گوشی، بازوی آقایی رو گرفتم خداروشکر غرغر نکرد که گرمه، دستم رو ولکن😄😄😄

اما چقدر به اینجور با هم بودن نیاز داشتم

حداقل ۴ ماه بود که با هم قدم نزده بودیم

شما چطور وقت میگذرونید کنار هم؟🤔😊

این اکانت حذف شده است

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خوبه اینطوری دوتایی وقت بگذرونین

when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
ما تو هفته دوشبش رو به پیاده روی میگذرونیم باهم

چقدر عالی، ما از بهمن بخاطر کرونا بیرون نمیریم😕

اما بعضی موقع فیلم دیدن کنار هم هم دلچسبه، مثلا این زیر خاکی رو با هم نگاه میکنیم، اما دیشب نرسیدیم ببینیم😄😄😄

این اکانت حذف شده است
ما که از وقتی عروسی کردیم نرفتیم پیاده روی😕

حتما وقت بذار گلم، اگه پارک ها باز بود ما با فلاکس و یه زیر انداز کوچیک راهی پارک میشدیم 

توی طبیعت بودن حس مثبت رو عالی بالا میبره

متاسفانه الان ازش محروم هستیم، خیلی قدر میدونم از این به بعد 😄😄😄

این اکانت حذف شده است
چقدر عالی، ما از بهمن بخاطر کرونا بیرون نمیریم😕 اما بعضی موقع فیلم دیدن کنار هم هم دلچسبه، مثلا ای ...

ماهم از وقتی کرونا شروع شده دیگه نرفتیم خیلی دلم میخواد بریم اما شوهرم مخالفت میکنه

ماهم از وقتی کرونا شروع شده دیگه نرفتیم خیلی دلم میخواد بریم اما شوهرم مخالفت میکنه

یه مسیر خلوت رو انتخاب کن گلم، و روزهای اول هفته بهتره چون خلوت تره😊

این اکانت حذف شده است
نه ما کلا همیشه ساعت ۱۱ شب میرفتیم کسی تو خیابون نبود 

بازم برین، به آقات بگو، پیاده روی لذت بخش ،از افسردگی جلوگیری میکنه، بهش بگو حالت خیلی خوب بود زمانیکه میرفتی پیاده روی، ان شاء الله که روی نظرش تاثیر بذاری برین بازم😊

این اکانت حذف شده است

من شوهرم هرموقع میاد یا باماشین میریم من رانندگی میکنم همین جمعه هم ی تصادف با دیوار داشتم پیاده رویم معمولا فقط

توبازاراپیاده میبرمش

خداجونم کاری کن بتونم شوهرمو دوست داشته باشم
من شوهرم هرموقع میاد یا باماشین میریم من رانندگی میکنم همین جمعه هم ی تصادف با دیوار داشتم پیاده روی ...

بخدا همین ماشین سواری مون ما رو کم تحرک کرده، موقعیت داری حیفه پیاده روی کنید

اگه شوهرم پایه باشه من یک شب در میون رو هستم برای پیاده روی😄👌

این اکانت حذف شده است