2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم خوبین ؟؟گلم تو تاپیک های قابلیت دیدم که درباره ی رو پنجه ایستادن فرزندتون صحبت کردین ؟؟ببخشید گلم منم پسرم ده ماهشه همینطوری هست همیشه رو پنجه هست 😥میشه بپرسم این مسئله حل شد ؟منم واقعا نگرانم شب و روزمه شده فکر و خیال 😭😭

سلام عزیزم خوبین ؟؟گلم تو تاپیک های قابلیت دیدم که درباره ی رو پنجه ایستادن فرزندتون صحبت کردین ؟؟بب ...

عادیه گلم نگران نباش دخترمنم تا دوماه پیش همین بود تا نم نم یادگرف و راه رف

مهربان باشیم بخدا هیچی ازمون کم نمیشه💕
عادیه گلم نگران نباش دخترمنم تا دوماه پیش همین بود تا نم نم یادگرف و راه رف

سلام عزیزم ممنون از محبتت .گلم دخترتون چند ماهه و اینکه پسرم همیشه رو پنجه هست وقتی تاتی تاتیش میکنم وقتی خودش کنار مبل می ایسته کلا همیشه رو پنجه هست.دختر شما هم همینطور بود؟الان راه افتاده؟؟

سلام عزیزم ممنون از محبتت .گلم دخترتون چند ماهه و اینکه پسرم همیشه رو پنجه هست وقتی تاتی تاتیش میکنم ...

دخترم10م و نیمشه الان در حد ی متر راه میره ِببین میترسن پاشونو زمسن نمیزارن ولی تو نترس خیلی عادیه تو این سن

مهربان باشیم بخدا هیچی ازمون کم نمیشه💕
سلام عزیزم ..بله خودش راه رفتنش اصلاح شد 

ممنون گلم که جواب دادی میشه بپرسم در همه حالت رو پنجه بود .آخه پسرم موقع تاتی کردن رو پنجه هست وقتی می ایسته بغل مبل وقتی خودم زیر بغلشو میگیرم که بایسته کلا همیشه رو پنجه هست خیلی نگرانم ده ماهه هست چهاردست و پا می‌ره و بفچغل مبل می ایسته ولی هنوز حرکت نمیکنه و راه نمیره 

ممنون گلم که جواب دادی میشه بپرسم در همه حالت رو پنجه بود .آخه پسرم موقع تاتی کردن رو پنجه هست وقتی ...

عزیزم خیلی زوده برای راه رفتن ..پسر منم از یازده ماهگی شروع کرد به راه رفتن ولی چند ماه اول کلا روپنجه بود ..الآنم سه سالشه گاهی اوقات موقع بازی می‌ره رو پنجش 

عزیزم خیلی زوده برای راه رفتن ..پسر منم از یازده ماهگی شروع کرد به راه رفتن ولی چند ماه اول کلا روپن ...

خیلی نگرانم یکی از آشناهامون چند شب پیش دید رو پنجه هست بهم گفت عادت خواهد کرد خیلی بیشتر نگران شدم گفت تمرین کن باهاش آخه چجوری،؟؟باهاش تمرین میکنیم با باباش تاتی تاتیش میکنیم بازم رو پنجه می‌ره 😥😥😥😥

خیلی نگرانم یکی از آشناهامون چند شب پیش دید رو پنجه هست بهم گفت عادت خواهد کرد خیلی بیشتر نگران شدم ...

اگه خیلی می‌ترسی و میخوای مطمین بشی به ارتوپد نشون بده ..ولی از نظر من طبیعیه 

دخترم10م و نیمشه الان در حد ی متر راه میره ِببین میترسن پاشونو زمسن نمیزارن ولی تو نترس خیلی عا ...

منم‌پسرم ده ماهه و سه روزشه ولی هنوز رو پنجه هست از اول اینطور بود ببین وقتی تاتی تاتی میکنم باهاش رو پنجه هست وقتی بغل مبل وایمیسه کلا روپنجه هست آخه کی قراره خوب بشه؟هنوز راه هم نمیره فقط دستشو میگیره بغل مبل و وایمیسه