2777
2789

منم منم توروخدا بگید

حال دلم خوب نیست💔💔💔💔دلم گرفته😔ی صلوات واسه حاجتم بفرستید❤❤تیکرم واسه آرزومه بگو الهی آمین😍😍تا تموم نشده بهش برسم❤بگذار خیالت را راحت کنم دوس داشتنت مشروط ب هیچ شرطی نیست چه باشی و چه نباشی عاشقانه دوستت دارم❤💌❤💛خدایا خودت میدونی عاشقشم ❤💛قلب من پیش توئه، مراقبش باش💛❤💏💏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همه جور راهی رو امتحان کردم ولی هنوز که حاجت نگرفتم ایشالا که بگیرم

مثل من

حال دلم خوب نیست💔💔💔💔دلم گرفته😔ی صلوات واسه حاجتم بفرستید❤❤تیکرم واسه آرزومه بگو الهی آمین😍😍تا تموم نشده بهش برسم❤بگذار خیالت را راحت کنم دوس داشتنت مشروط ب هیچ شرطی نیست چه باشی و چه نباشی عاشقانه دوستت دارم❤💌❤💛خدایا خودت میدونی عاشقشم ❤💛قلب من پیش توئه، مراقبش باش💛❤💏💏

بچه ها حاجت من خیلیییی سنگینه چیکار کنم براش کمرمو خورد کرده توروخدا بگید

بفرمایید

من ۴روز پیش اخرین اقدام داشتم وبناب دلایلی شوهرم نیست تا۲۰روزخوب حالا من نمیدونم بچه مثلا گرفته یانه متوحهین من بیام مرتب ال دی بخورم ۳تارو بخاطر اینکه پ بشم بنظرتون اگه بچه باشه میفته یا نه؟

سردار دلها
https://www.ninisite.com/discussion/topic/4328287/معرفی-یه-دعای-عالی-برای-تمام-حاجت-مندان-ودرمونده-گ ...

من فعلا دارم اینو میخونم

ختم برداشتم

انشاالله ک حاجت روا میشم

غم دنیا تو دل منه....خدا منو ببین..این زندگی رویای من نیست😔😔😔😔😔😔😔