2777
2789
عنوان

😭😭😭😭حالم بدههه

| مشاهده متن کامل بحث + 1039 بازدید | 183 پست
منم به جاهایی غرور دارم اجازه نمیدم‌پاشو فراتر از حدش برداره پاشو قلم میکنم

منم چون دوریم سخته وگرنه نزدیک بودیم این طاقت ی روز قهرم نداره

چون وقتایی ک میاد میبینتم تا دوهفته بعدش حتی اگه تقصیر من باشه قهرمون اون میاد منت کشی

دوستای خوبم دعا کنید من و عشقم هر چی زودتر بهم برسیم😔❤
منم چون دوریم سخته وگرنه نزدیک بودیم این طاقت ی روز قهرم نداره چون وقتایی ک میاد میبینتم تا دوهفته ...

خخخخخ خوبه این که ماهم دوریم ازهم خیلی 

⭐️هیچوقت دیوانه وار⭐️عاشق کسی نباش⭐️سعی کن صادقانه دوست داشته باشی⭐️تا اگر نامردانه رهایت کرد🌙تو ناعادلانه ویران نشوی . . .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پزشک قانونی میگن مشخص میکنه🙁میگفت من اهل این کارا نیسم اگه بفهمم خطایی ازت سر زده در این موارد ها ز ...

اون رابطه از پشت هست که نگاه میکنن ببینن گشاد شده یا نه  پسره که نداده  با دخترمثلا رابطه داشته باشه معلوم نمیشه که

میگفت میام من نداشتم 

بله اون کاری نکرده اگه کاری میکرد نمیومد

⭐️هیچوقت دیوانه وار⭐️عاشق کسی نباش⭐️سعی کن صادقانه دوست داشته باشی⭐️تا اگر نامردانه رهایت کرد🌙تو ناعادلانه ویران نشوی . . .
اون رابطه از پشت هست که نگاه میکنن ببینن گشاد شده یا نه  پسره که نداده  با دخترمثلا رابطه ...

نه جانم مشخص میکنه چه از پشت چه از جلو

این تو اونجور جاها جواب نمیده منم پیامش نمیدم فقط پاتوقمون واتساپه من تل ندارم اینستا دارم که اونجا ...

😑😑😑

چندساله باهمین؟اومده ببینتت؟

چند ساله😳۷ ماهه باهمیم و نه همو ندیدیم

اون رابطه از پشت هست که نگاه میکنن ببینن گشاد شده یا نه  پسره که نداده  با دخترمثلا رابطه ...

نمیدونم والا میگفت من چیز قائمکنی ندارم توام داشته باشی نمیخوامت

میگف اگه اونجور دختر میخواسم شهر خودم پر بود

نه جانم مشخص میکنه چه از پشت چه از جلو

من که تا حالا ندیدم همچین چیزی   یه خانومی نامزد بود رفته بود پزشک قانونی برا خودش میگفت یه دستگاهی هست میزارن تو اون لخت کامل با اون تشخیص میدن حالانمیدونم راست ودروغشو

پس هنوز تازه کارین😂خوشبخت شین

خوشبخت نه بابا از سر سرگرمیه