2777
2789
عنوان

😭😭😭😭حالم بدههه

| مشاهده متن کامل بحث + 1039 بازدید | 183 پست
ما همیشه بحثامون الکیه سر خیانت اینا نیس  من دوس دارم اون بیاد منت کشی مغروره نمیاد تو این ۴ س ...

خب بذار حس کنه از دست داده که بفهمه باید غرورو بذاره کنارو بیاد اگه همیشه تو رفتی معلومه منتظره باز تو بری وایسا خودش بیاد 

نزار قهرتون طولانی شه وقتی خودش اومده😔

بهم گفت درس دارم باید معدلم این ترم ۱۹ بشه گفتم باشه چت نمیکنیم شب اخر شب دو دقیقه میام حالتو میپرسمو میرم گفت باشه قبوله ولی این حتی اون دو دقیقه رو هم به من نمیبینه بزار بفهمه چه خبره بهم گفت دلم میخاد اصلا من بمیرم تو راحت بشی منم داغم شد گفتم خفه شووووو احمقققققق گفتم شبا دو دقیقه میام پیشت تو ابنکارو میکنی بعدشم دیگه جوابشو ندادم

⭐️هیچوقت دیوانه وار⭐️عاشق کسی نباش⭐️سعی کن صادقانه دوست داشته باشی⭐️تا اگر نامردانه رهایت کرد🌙تو ناعادلانه ویران نشوی . . .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب بذار حس کنه از دست داده که بفهمه باید غرورو بذاره کنارو بیاد اگه همیشه تو رفتی معلومه منتظره باز ...

ممکنه برگرده؟۲۵ روز شده

دوستای خوبم دعا کنید من و عشقم هر چی زودتر بهم برسیم😔❤
باهاش سرد چت کن ولی جوابشو بده خودش اومده اگه پسر خوبیه

گمش کن احمقو بدم میاد ازش از خود راضیو مغروره 

⭐️هیچوقت دیوانه وار⭐️عاشق کسی نباش⭐️سعی کن صادقانه دوست داشته باشی⭐️تا اگر نامردانه رهایت کرد🌙تو ناعادلانه ویران نشوی . . .
بهم گفت درس دارم باید معدلم این ترم ۱۹ بشه گفتم باشه چت نمیکنیم شب اخر شب دو دقیقه میام حالتو میپرسم ...

خوب کاری کردی پرو شده😑

ماام معدلمون خوبه ولی چتمون میرفت کار یاد بگیره دانشجوام هس روزی ۴_۵ساعت بود باهام با اون حال من میگفتم کمه

خوب کاری کردی پرو شده😑 ماام معدلمون خوبه ولی چتمون میرفت کار یاد بگیره دانشجوام هس روزی ۴_۵ساعت بو ...

من خیلی باهاش راه میام حتی چندبار کات کردیم ولی دوباره برگشته میگه تو بهم شک داری من اذیت میشم گفتم این شکه تو انلاینی ولی چتایه منو نمیخونی 🤕🤕🤕

خوب پسر رو چجوری میخوای ثابت کنی معلومه میگه رابطه نداشتم 

پزشک قانونی میگن مشخص میکنه🙁میگفت من اهل این کارا نیسم اگه بفهمم خطایی ازت سر زده در این موارد ها زندت نمیزارم 😑

اووه همه پسرا مغرورن ک😑

منم به جاهایی غرور دارم اجازه نمیدم‌پاشو فراتر از حدش برداره پاشو قلم میکنم

من خیلی باهاش راه میام حتی چندبار کات کردیم ولی دوباره برگشته میگه تو بهم شک داری من اذیت میشم گفتم ...

خب برو تو اکانتش 

من هم تو اکانت اینستاش بودم هم تل هم وات اونم میومد

پزشک قانونی میگن مشخص میکنه🙁میگفت من اهل این کارا نیسم اگه بفهمم خطایی ازت سر زده در این موارد ها ز ...

بله پزشک قانونی مشخص میکنه 

خب برو تو اکانتش  من هم تو اکانت اینستاش بودم هم تل هم وات اونم میومد

این تو اونجور جاها جواب نمیده منم پیامش نمیدم فقط پاتوقمون واتساپه من تل ندارم اینستا دارم که اونجا چت نمیکنم