2777
2789
عنوان

😭😭😭😭حالم بدههه

| مشاهده متن کامل بحث + 1039 بازدید | 183 پست
اکثر رابطه ها اینجوری معمولن  دوستم چندیدن سال پسری رو دوست داشت  البته پسره هم میخواستش ...

ولی دوستتون بازم دوسش داشته ک باهاش ازدواج کرده😍

اره بعضی وقتا خیلی دیره برای بعضی کارا😔

دوستای خوبم دعا کنید من و عشقم هر چی زودتر بهم برسیم😔❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش 

اول ک قهر کردیم چند روز هیچ پروفایلی نداشت باز شروع کرد ب پروفایل غمگین بعد بیوگرافی تلش گذاشت اعصاب من داغون تر از جای مشت های رو دیوارمه بعدش گذاشت پروفایلش از یه جایی به بعد بحث نمیکنم میزارم و میرم نمیدونم پیر شدم یا عاقل یاهردو بعدش فرداش همشو پاک کرد پروفایل مشکی گذاشت و با این اکانتش فقط با من چت میکرد و تو واتس اپش انلاین میشد ولی تو این دیگه روزی ی بار خیلی کم

منم اعصابم نکشید دلیت کردم😔

اول ک قهر کردیم چند روز هیچ پروفایلی نداشت باز شروع کرد ب پروفایل غمگین بعد بیوگرافی تلش گذاشت اعصاب ...

😳😳اووووو چه اوضاعتون خرابه

⭐️هیچوقت دیوانه وار⭐️عاشق کسی نباش⭐️سعی کن صادقانه دوست داشته باشی⭐️تا اگر نامردانه رهایت کرد🌙تو ناعادلانه ویران نشوی . . .
اول ک قهر کردیم چند روز هیچ پروفایلی نداشت باز شروع کرد ب پروفایل غمگین بعد بیوگرافی تلش گذاشت اعصاب ...

منم با دوستم در روزوشب دو دقیقه میخایتم باهاش چت کنم تو واتساپ هی میپرید تو اینستا یا تل چک میکرد میگفتم با کی چت میکنی ناراحت میشد گفت تو بهم شک داری گفتم اخه این چه وضعشه گفت من نمیتونم ابنارو نگاه کنم این موقع وقته آزادمه منم گفتم باشه خوش باش گفتم من در روزوشب دودقیقه میام پیشت تو ابنکارو میکنی گفتم خاک ترسرمن  و اومدم از وات بیرون که دیدم میگه من بمیرم نباشم ببخشید ناراحتت کردم الانم پیام داده قهری منم جوابشو ندادم

⭐️هیچوقت دیوانه وار⭐️عاشق کسی نباش⭐️سعی کن صادقانه دوست داشته باشی⭐️تا اگر نامردانه رهایت کرد🌙تو ناعادلانه ویران نشوی . . .
اره 😔دلیت کردم اعصابم نکشید

پس حرفی ندارم بگم اخه دیگه چون خودت خاستی گلم

هیچکس اینده رو نمیبینه هیچکس حتی خدا هم قدرت اختیار داده که خودت اینده تو بسازی بعدم سرچی بهم زدین؟ ...

بله بله منم به این حرفت خیلی اعتقاد دارم

منم با دوستم در روزوشب دو دقیقه میخایتم باهاش چت کنم تو واتساپ هی میپرید تو اینستا یا تل چک میکرد می ...

نزار قهرتون طولانی شه وقتی خودش اومده😔

نزار قهرتون طولانی شه وقتی خودش اومده😔

خیلی پررویه اخه اگه چتاشو بخونی میبینی چقدر پررویه 

هیچکس اینده رو نمیبینه هیچکس حتی خدا هم قدرت اختیار داده که خودت اینده تو بسازی بعدم سرچی بهم زدین؟ ...

ما همیشه بحثامون الکیه سر خیانت اینا نیس 

من دوس دارم اون بیاد منت کشی مغروره نمیاد تو این ۴ سال ک باهاشم اکثرا من رفتم

خیلی پررویه اخه اگه چتاشو بخونی میبینی چقدر پررویه 

باهاش سرد چت کن ولی جوابشو بده خودش اومده اگه پسر خوبیه