2777
2789
عنوان

😭😭😭😭حالم بدههه

| مشاهده متن کامل بحث + 1039 بازدید | 183 پست

با اجازه اسي

بچه ها توي تايپك مسابقه به من رأي بديد
لطفا🙏🏻
صفحه ٢٢
دوستون دارم

حوا به آدم گفت :دوستم دارى؟ آدم گفت :  مگه خبر مرگم چاره ديگه اي دارم ؟  و اينگونه بود كه عشق آغاز شد      

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب همه فالگیرا اینجوری میگن خب بیشتر آدما و میشه گفت همشون مغرورن و غرور دارن و ازین حرفا بقیشم یچیز ...

همش دارم گریه میکنم اخه کسی ک رو من اون همه حساس بود اهل اون کارا باشه😭اونم ک میگف هر جا بگی بیام ک بهت ثابت شه رابطه نداشتم

دوستای خوبم دعا کنید من و عشقم هر چی زودتر بهم برسیم😔❤

فال و ... همش خرافاته بابا به این چیزا باور نکنین تو رو خدا هیچ معلوم نیست طرف چقد از خودش شر و ور بافته تحویلت داده

این کاربری قبلا دست یکی دیگه بوده و ماله من نیست تاپیک هایی که هست هم ماله اونه بجز دوسه تای آخری✋🏻
نکن عزیزم  با جوونیت اینکارو نکن  تو الان باید رورای شادیو داشته باشی  از مجردیت ن ...

اخه خیلی چیزارو درست گفت خیلی هاشو 😭

ب فالگیر پول نده تا بفهمه هر زر مفتی رو نباید ب زبون بیاره😁

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

راستشو بخای فال گیرا همشون الکی میگننن تف به زاتشون لعنتیارو امیدوارت میکنن ولی بعد برعکسش درمیاد &n ...

منو ک امیدوار نکرد گفت برگشت وجود نداره بینتون😭😭😭

منو ک امیدوار نکرد گفت برگشت وجود نداره بینتون😭😭😭

همه چی بستگی به خودت داره خاهر گلم اونا همش الکیه

⭐️هیچوقت دیوانه وار⭐️عاشق کسی نباش⭐️سعی کن صادقانه دوست داشته باشی⭐️تا اگر نامردانه رهایت کرد🌙تو ناعادلانه ویران نشوی . . .

اخه دوست پسر این قدر مهمه که بری پول بدی به فالگیر.فازتون نمیفهمم واسه شوهرم حوصله ندارم چه برسه به...

نی نی سایتی ها خیلی دوست تون دارم.خیلی از تنهایی هام پر کردین.واسه همه تون دعا می کنم🌹🌹🌹🌹