2777
2789
عنوان

با خدا قهرم...

307 بازدید | 37 پست

هفت ماهه هر روز دارم التماسشو ميكنم...

چجوريه كه بعضيا همون ماه اول دوم باردار ميشن ولي ما بدون هيچ مشكلي هنوز بچه دار نشديم؟؟ 

مگه براي خداي به اون بزرگي يه بچه دادن به ما كاري داره؟؟ مگه نميگن كريم كاري به جز جود و كرم نداره؟؟؟ هر نذر و دعايي بگيد كردم... ديگه نااميدم

بهش گفتم منو با اين موضوع امتحان نكن... من رفوزه ميشم

دلم خيلي شكسته خييييلي

لعنت به پريود

انشاالله بزودی مامان میشی،نذار تو این دوران سخت که جز خدا کسب رو نداری دلت از خدا هم سرد بشه

من دوسال بچه دار نمیشدم،یه روش رفتم که یک و نیم ماهه جواب داد_توسل به حضرت زهرا و امام زمان ع_روش امام باقر ع👈امام باقر (ع) فرمودند: در هر صبح و عصر هفتاد مرتبه ( سبحان الله) ، ده مرتبه (استغفرالله) ، دوباره نه مرتبه (سبحان الله) سپس یکبار استغفرالله بجا بیاور و این آیات را بخوان: اسْتَغْفِرُواْ رَبَّكُمْ إِنَّهُ كاَنَ غَفَّارًا يُرْسِلِ السَّمَاءَ عَلَيْكمُ مِّدْرَارًا وَ يُمْدِدْكمُ بِأَمْوَالٍ وَ بَنِينَ وَ يجَعَل لَّكمُ‏ْ جَنَّاتٍ وَ يجَعَل لَّكمُ‏ْ أَنهْارًا_ صد استغفرالله بعد از نماز صبح و صد استغفرالله بعد از نماز عشا_نذر به روح شهید سلیمانی_خوردن دمنوش گل محمدی برای کاهش استرس_نماز اول وقت و دل بردیدن از غیرخدا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عجب!

یکی بچه میخواد اما هر کار می‌کنه حامله نمیشه، یکی هم‌بچه نمیخواد و هر طوری پیشگیری میکنه بازم‌حامله میشه!

بعدم تو این گرونی و بدبختی بچه میخوای چیکار  

قطعاً بچه نداشتن بهتره برات ولی خبر نداری...

فقط ۷ماهه داری دعا می کنی باهاش قهر کردی؟

آدم میشناسم ۱۵سال دعا میکنه اینجوری نمی گه

ولی بشین ببین خودت بنده خوبی براش بودی که الان اینجور طلبکارشی 

در بن بست هم راه آسمان باز است پرواز بیاموز....
حرفت بغضمو تركوند... واقعا كسي رو جز خودش ندارم

ناامید نباش،امضامو بخون😘

من دوسال بچه دار نمیشدم،یه روش رفتم که یک و نیم ماهه جواب داد_توسل به حضرت زهرا و امام زمان ع_روش امام باقر ع👈امام باقر (ع) فرمودند: در هر صبح و عصر هفتاد مرتبه ( سبحان الله) ، ده مرتبه (استغفرالله) ، دوباره نه مرتبه (سبحان الله) سپس یکبار استغفرالله بجا بیاور و این آیات را بخوان: اسْتَغْفِرُواْ رَبَّكُمْ إِنَّهُ كاَنَ غَفَّارًا يُرْسِلِ السَّمَاءَ عَلَيْكمُ مِّدْرَارًا وَ يُمْدِدْكمُ بِأَمْوَالٍ وَ بَنِينَ وَ يجَعَل لَّكمُ‏ْ جَنَّاتٍ وَ يجَعَل لَّكمُ‏ْ أَنهْارًا_ صد استغفرالله بعد از نماز صبح و صد استغفرالله بعد از نماز عشا_نذر به روح شهید سلیمانی_خوردن دمنوش گل محمدی برای کاهش استرس_نماز اول وقت و دل بردیدن از غیرخدا

نگو...حتما یه حکمتی داره...

منم خیلی پافشاری کردم که حتما باید همین ماه باردار بشم...

خلاصه باردارشدم دخترم دنیااومد.همه چی خوب بود..بعدش یه سال ونیمش شد همه چی عادی راه رفت ..ولی  خبری از  حتی یه کلمه حرف زدن نبود....خیلی زجر کشیدم خیلی حرف شنیدم..الان سه سال و یازده ماهشه تازه دوسه ماهه شروع کرده حرف زدن....همش میگم کاش منم هنوز درانتظار بارداری بودم...خیلی سخته..خیلی..

💜السَّلٰامُ عَلَـــیْکَ یااَباعَبداللّٰه الحُسَین...جانم فدای ارباب💜۹۹/۸/۹بهترین روز زندگیمه💕من هرگز از رحمت خدای مهربانم،ناامید نمیشم....💙.من یه مادر قوی و شاد و صبور هستم......💛من یه همسر مهربان و شاد هستم..💚..من اجازه نمیدم فکر منفی وارد ذهن زیبام بشه...❤

اگه ناخواسته بارداری شی

بد ویار باشی

دندون نداشته باشی

آرتروز گردن،کم خونی شدید

حاضری بچه نگه داری و تحمل کنی؟

بعضی موقعها آدم هایی رو میبینم که آنقدر خوبن که به خودم میگم من به خاک پاشون هم نمیرسم