2777
2789
عنوان

با خدا قهرم...

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 37 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه ناخواسته بارداری شی بد ویار باشی دندون نداشته باشی آرتروز گردن،کم خونی شدید حاضری بچه نگه دا ...

نميدونم عزيزم من جاي تو نيستم

ولي كاش خدا به جاي اونايي كه بچه نميخوان به اونايي ميداد كه بچه ميخوان 😞

اره  دو بارم سونو رفتم هر ماه فوليكول ٢٠ ولي هيچي به هيچي....

شوهرت مشکلی نداره ؟ منم یه سال منتظر بودم میدونم چی میگی ولی کلا ماهی که بی خیال اونم فقط دوبار اقدام کردم باردار شدم . قبلش تمام فکر و ذکرم باردار شدن بود . 

شوهرت مشکلی نداره ؟ منم یه سال منتظر بودم میدونم چی میگی ولی کلا ماهی که بی خیال اونم فقط دوبار اقدا ...

شوهرم ازمايش داده، وضعيتش معموليه، اونجوري نيست كه نشه باردار شد

شما مشكلي نداشتيد؟

شوهرم ازمايش داده، وضعيتش معموليه، اونجوري نيست كه نشه باردار شد شما مشكلي نداشتيد؟

من رحمم سرد بود و فولیکولام ریز بودن و بدون دارو و آمپول رشد نمیکردن . دو دوره کلوموفین و لتروزول استفاده کردم آمپولم زدم ولی فایده ای نداشت منم دیگه دکتر نرفتم و دارو نخوردم چون عصبیم میکرد . آخرش طبیعی باردار شدم البته از طب سنتی هم کمک گرفتم . 

خداروشكر عزيزم ببخشيد علائم رحم سرد چيه؟؟

مهم ترین علامتش خارج شدن خون سیاه موقع پریودیه . دستم که میکشیدم رو شکمم مث یه تیکه یخ بود در این حد . هرچیزی با طبع سرد میخوردم دل درد میشدم . اینا علایم من بود  

خواهرشوهرِ خواهرم بعد ۱۸ سال باردار شد

عروس عمم بعد ۱۵ سال🤐🤐🤐

همسر عزیزم خیلی دوستت دارم.مرسی ک هستی.حتی فکر نبودنت دیوونه میکنه آدمو        ❤ سایِتان از سرمان کم نشود حضرت یاااااار ❤