2777
2789

و بدون اینکه بره دکتر و چکاپ بده اقدام کرده بود باردار شده بود خارج از رحم بود و دیروز عملش کردن و سقط کرد 

خیلی ناراحت شدم کلا ریختم بهم 

دیشب مامانم بهش زنگ زد حالش رو بپرس از مامانم پرسید بچه الهام کی به دنیا میاد گفت 6 هفته دیگه زد زیر گریه و قطع کرد 

بعدشم خبر بهم رسید که گفته خدا کنه بچه الهامم نمیونه من وقتی میبینمش حرص میخورم نمیدونم گناه من چی بوده که اینجوری شده 

😲😲😲😲عجب ادمیه

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حرص داره و ناراحته  بدل نگیر

مگه میشه ادم بدل نگیره سن خرو داره حتما بچه ده ساله نیست ک بگیم حالیش نمیشه 

خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 

به دل نگیر اون بدترین ضربه رو خورده و افسردست و اصلا نمیدونه چی میگه و چیکار میکنه.موقع زایمانت دعاش کن که خدا دوباره یه بچه سالم و صالح بهش بده.🤗

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍
من واسه اون خیلی ناراحت شدم ولی اون واسه من اینجوری خواست  میترسم یه وقت بچه ام که به دنیا بیا ...

دوری عزیزم 

ببین تو خیلی گلی ولی ما دیگ باغچمون جا نداره😎بالاخره توی ۱۸ بهمن  ۹۹ بی بی چکم مثبت شد .کنجد مامان خوش اومدی 🥰🤩😘کنجد دوم مامان تو ۸ آبان ۱۴۰۱ ب دلم خوش اومدی😍🤩🤌