2777
2789
عنوان

فرزند دوم

159 بازدید | 18 پست

سلام مامانایی که بیش از یه بچه دارید بارداری تون با بارداری اولتون چقدر فرق داشته؟ شنیدم که خیلیییییییییی سختتر از بارداری اوله آیا این صحت دارد؟

بعد از بدنیا آمدنش چجوریه سختتر از نگهداری از بچه اوله؟ آخه بچه اولم وقتی نوزاد بود خیلی اذیت میکرد همششش گریه میکردخوابش هم خیلی بد بود

من سر بچه اولم سزارین شدم آیا برای بچه دوم هم باید سزارین بشم؟ بعد از سزارین خیلی شکم آوردم آیا بعد از سزارین دوم هم شکمم بزرگتر هم میشه

هرچی میدونید بگید میخوام از تجربیات شما استفاده کنم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من بچه ندارم هنوز اما اینکه میگین بارداری بچه دوم سخت تره منطقیش اینه که به افزایش سن و کم شدن توان جسمانی ربط داشته باشه. ممکنه یه مادر 35 ساله ی ورزشکار و سالم از یه مادر 25 ساله هم بارداری راحت تری داشته باشه .ولو اینکه بچه ی دومش باشه. 

اگه از تجربه ام از کنکور ارشد سوال داری این تاپیک رو بخون 👈 اطلاعات راجع به کنکور ارشد روانشناسی

بچه دوم هم لزوما نیاز نیست سزارین باشین و اگه چکاپ بشید و کلاس های زایمان طبیعی رو برید و از هر لحاظ اوکی باشید میتونید اونوقت اجازه ش رو از پزشک بگیرید 

اگه از تجربه ام از کنکور ارشد سوال داری این تاپیک رو بخون 👈 اطلاعات راجع به کنکور ارشد روانشناسی

بچه دومم دیابت بارداری گرفتم تیروئید داشتم حالت تهوع تا بعد زایمان داشتم

دلدردای عجیب غریب.

بعد زایمانمم تحت تاثیر دیابت و دلدرد و موارد دیگه خیلی برام سخت بود

ولی من اینجوری بودم

خیلیای دیگه بودن ک بچه دومشون بود و خیلی حاشون خوب و سرحال بودن.

اگه بین بچه اول و دومت فک‌کنم بیشتر از چهارسال فاصله نباشه سزارین قطعیه شایدم کلا سزارین 

شکمتم اگه بعد زایمان ببندی جمع میشه

من شکمم برا بارداری دومم خیییییلی بزرگ شده بود ولی یک‌ماه بستم جمع شد.

بچه مم خداروشکر آروم بود بعد تولدش زیاد خودش اذیتم نکرد

یا الله، یا رحمن یارحیم یا مقلب القلوب ثبِّت قلبی علی دینک🙏 کتاب «سه دقیقه در قیامت» رو بخونین شاید یکم ب فکر فرو رفتین  
۳۵ سال سنی نیس که 

عزیزم دارم موثر نبودن آنچنانی اختلاف سن رو نشون میدم و اینکه بارداری و زایمان به سلامت بدن و آمادگی جسمانی بیشتر از سن بستگی داره. ولی اکثر خانم های ایرانی چون ورزش نمیکنن به مرور افزایش سن بدنشون هم ضعیف تر میشه

من یه پسر دارم ، و دومی رو بعد ده سال باردارم

ویار و تهوعم توی اولی بیشتر بود ، کمردرد زیادی هم توی اولی داشتم

پسر منم بد عنق بود و بد غذا و بدخواب ، خیلی اذیت شدم

ولی بیشترش بخاطر بی تجربگی خودم بود

خدایا مسافرکوچولومونو دست خودت  سپردم ،  خودت به سلامت بهمون برسونش 
با چی بستین شکم رو؟

با روسری بزرگ

تو بیمارستان آموزش بستنش رو دادن

یا الله، یا رحمن یارحیم یا مقلب القلوب ثبِّت قلبی علی دینک🙏 کتاب «سه دقیقه در قیامت» رو بخونین شاید یکم ب فکر فرو رفتین