2777
2789
عنوان

خیلی خوشحالم بیاین بگم

2036 بازدید | 27 پست

حتما تاپیک هامو نگاه کنی ولی درگیر استرس بارداری بودم تا این ک تو نی نی سایت خوندم در باره قانون جذب کل افکارم عوض شد همه فکرای بد رو ریختم دور اومدم ب شما هم بگم ناراحتی ها رو هرچی بیشتر بهش فکر کنین بیشتر میاد ب شمتتون اما اگه هم مثلمن دیوونه وار منتظر بچه هستین همش با روحیه خوب با خودتون بگین اره قراره یه نی نی خوشگل بیاد تو دلم و کار هاتونو بکنین و افکار بد ک اومد سریع جلوشو بگیرین خدای بزرگم شکرت دعا هامو مستجاب کردی و ارامش رو بهم عطا کردی

به زودی زیر تیکر بارداریم مینویسم هذا مِن فَضلِ رَبّی  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا رو شکر انشاءالله همیشه خوش باشی ولی عزیزمقانون جذب ۱۰۰ درصد نیست و از طرف غرب بخاطر تقویت اوملنیسم و دکر گردن مردم از خدا مطرح شد‌ باید توکل داشته باشی یعنی دعا کنی از خدا بخوای خدایا یه نی نی خوشگل بهم بده اگر نگران شدی باز از خدا کمک بخوای وگرنه کائنات همه در خدمت خدا هستن و تسبیح اونو میگن از خودشون اختیار ندارن 

چیزایی که خوندی؟ منم تگ کن اونجا

من یه مقدار مطالب خوندم بعد زدم تو نت کاملش اومد سرچ کن تو نت قانون جذب زندگیت عوض میشه وای برای خودم متاسفم با افکار احمقانه ای ک داشتم

خدا رو شکر انشاءالله همیشه خوش باشی ولی عزیزمقانون جذب ۱۰۰ درصد نیست و از طرف غرب بخاطر تقویت اوملنی ...

اره این قانون فقط ب من کمک کردافکار بد رو از خودم دور کنم همش سر نماز پریشون بودم از خدا میخواستم بهم ارامش بده امروز سر نماز صبح دیگهدیگهریم گرفت ببین خدا چقد بزرگه از این طریق با خوندن این مطلب دلم انقد اروم شد ک دیگه اصلا ب چیزای بد فکر نمیکنم فقط ب خودم میگم خدا مهربونم قراره ب زودی یه نی نی خوشگل بزارهتو دلم خدایا شکرت

میشه یکم توضیح بدی 

خیلیییی خوبه من داشتماز استرس خفه میشدم تاپیکامو ببین دیگه تاپیو نمیزنم تا بارداریم ایشالا همش میگفتم نکنه کیست نکنه لوله هام بستس نکنه حامله نشم در صورتی ک تحت نظر دکترم و خداروشکر هیچ مشکلی ندارم باز باور نمیکردم چون باردار نمیشدم همش بد فکر میکردم و دقیقا بد میاوردم دیگه میخوام ب چیزاس خوب فکر کنم و این با شادی نماز بخونم و روزه ها مو بگیرم انقد حالم بد بود همش با گریه سحر میخوردم و افطاز میکردم تا میگفت الله و اکبر بغضم میترکید تو نت بزن قانون جذب میاد کلی توضیح میده میگه تو ب چیزی ک فکر میکنی داری با طناب میکشی سمت خودت دیدی بعضی وقتا پت هم بد میاری یا پشت هم خوب میشه کارات؟؟؟اینم همونو میگا حتما سرچ کن

خدا رو شکر انشاءالله همیشه خوش باشی ولی عزیزمقانون جذب ۱۰۰ درصد نیست و از طرف غرب بخاطر تقویت اوملنی ...

عزیزم قانون جذب در راستای قدرت خداست چون تا زمانی که دلتو رفتارتو پاک نکنی خدایی نشی نمیتونی از قانون جذب استفاده کنی