اخه چطور میشه همش میاد توذهنم سر نماز صبح شب غروب تو دستشویی تو حموم موقع غذا درست کررن موقع فیلم دیدن موقع خرید کردن موقع بازی کردن هر لحظه همه میگن بیخیال باش خب چجوری اصلا نمیشه خسته شدم ب خدا شوهرمم از من بدتره من هم یادم بره اون هی یادم میندازه مگه میشه ادم تو اقدام باشه و بیخیال باشه؟اهههه😢😢😢😢
به زودی زیر تیکر بارداریم مینویسم هذا مِن فَضلِ رَبّی
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
میگم بشینم طراحی کنم سکوت ک میشه حتی موقع طراحی یهو ب خودم میام میبینم دارم دنبال تاریخ پریودم میگیردم کلافه شدم خسته شدم همه میگن بیخیال باش اخه چجوری انقد بدم میان میگن استرس رو تخمک گذاریت اثر منفی داره بابا نمیشه بیخیال شد
ن بابا تا ازدواج کردم شوهرم عشق بچه شد از روز اولش تواقدام هستیم خدا لعنت کنه دکترمو هر شری رفتم پیشش گفت عزیزم وضعیتت عالیه برو ک این ماع بارداریاگه مثلا میگفت فعلا تا یکسال بگیر نگیر داره من انقد عصبی نمیشدم هی میگه عالیه باردار میشی ماه بعد منم نمیشم حرص میخورم
عزیزم آخه چرا از روز اول ازدواج رفتی تو فکر بچه که هیچ لذتی از زندگی مشترکت نبری؟ خب سنی نداری که.. صبر میکردی حداقل یه کم از زندگیت لذت ببری بعد... من خودم ۳۳ سالگی تازه تصمیم گرفتم بچه دار شم.. توام حتما بچه دار میشی چند ماه اقدام که زیاد نیس چرا الکی استرس میدی به خودت؟
راستش دارم گریه میکنم دیگه خستههههه شدم بخدا سر نماز فقط دعام شده همین بعد با خودم فکر میکنم میگم خدایااااامنو ببخش بعد سلامتس برای خونوادم و برای ظهور امام زمان دعا میکنم یعنی انقد عمیقه حتی سر نماز ها همش تو فکرمه تو بدنم نفوظ کرده بخدا از این فکرا همش پناه میبرم ب خداهمش صدقه میدم امروز یه زنه رو تو خیابون دیدم خیلی اشفته بود هم زبون من بود بهش کمک مالی کردم گفتم میشه برام دعا کنی گفت خانوم شما از کجا فهمیدی من در ب در دنبال پول هستم خیلی نیاز داشتم میخواستم از فامیلمون قرض بگیرم جواب تلفنم رو نداد گفت من سید هستم ایشالا خوشبخت بشی روم ند بگم بابا بزام کن بچه دار شم دیگه تموم شه این انتظار اهههه