2777
2789
عنوان

سلام خانمای خیاط یه لحظه میاین

363 بازدید | 6 پست

من سردوز پروانه صفرش وگرفتم دوماه میشه ازروز اول سوزن سردوز هرجور پارچه ای بزارم تند تند میشکنه ازترس کرونا هم چون قرنطینه ایم بیش ازدوماهه نمیتونم ببرم عییب یابی،به نظرتون چراسوزنش میشکنه؟

💕روزی تو خواهی آمد ازکوچه های باران         تاازدلم بشویی غم های روزگاران💖مهدی جان باورکنید بی شماهیچ چیز سرجای خودش نیست دیگرشادی ها شادمان نمیکند همه جاوهرلحظه انگار چیزی گم کرده ایم ....

سوزن رو اشتباه پیچ نمی کنی ؟

روی سوزن رو نگاه کن یه شیار داره 

اون شیار باید رو به خودت باشه . 

بدترین آدما اونایی هستن کهمیدونن روی چی حساسی و دقیقا همون کار را انجام میدن …

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزن توی نت قشنگ با فیلم برات توضیح میده

شکستن سوزن سردوز پروانه لزن میاد

دعای نی نی سایتی زود قبول میشه....خوندی ی دعایی برای شفای پدرم بکن .گرفتار سرطان هست.خدایا سلامتی پدرمو بهش ببخش ..الهی آمین 
سوزن رو اشتباه پیچ نمی کنی ؟ روی سوزن رو نگاه کن یه شیار داره  اون شیار باید رو به خودت باشه ...

آخه همون سوزن اول آکبندروشم شکست😓

سوزن سردوز هم جنس خوب بد داره؟

💕روزی تو خواهی آمد ازکوچه های باران         تاازدلم بشویی غم های روزگاران💖مهدی جان باورکنید بی شماهیچ چیز سرجای خودش نیست دیگرشادی ها شادمان نمیکند همه جاوهرلحظه انگار چیزی گم کرده ایم ....
بزن توی نت قشنگ با فیلم برات توضیح میده شکستن سوزن سردوز پروانه لزن میاد

ممنون😚😚😚

آخه همون سوزن اول آکبندروشم شکست😓 سوزن سردوز هم جنس خوب بد داره؟

اره . درجه یک و دو داره 

من چرخ سردوزم تا حالا سوزن نشکسته 

ولی چرخ دکمه زن ی سری خیلی میشکست . شوهرم نگاه کرد گفت سوزنو اشتباه بستی . 

بدترین آدما اونایی هستن کهمیدونن روی چی حساسی و دقیقا همون کار را انجام میدن …