2777
2789
عنوان

کاش فقط میشد

151 بازدید | 20 پست

کاش فقط اونقدری ازادی داشتم که همین الان نیمه شب میزدم به دل خیابون 

فقط کاش ... 

الهی و ربی من لی غیرک   انصافا خودمونیما همیشه خدا هوامونو داره   دورش بگردممممممممم  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوب برو

اگر میتونستم برم که نمی گفتم کاش بد بختی از همه جا میباره

الهی و ربی من لی غیرک   انصافا خودمونیما همیشه خدا هوامونو داره   دورش بگردممممممممم  
منم دلم میخواست خونم کناردریا بود که دلم میگیره بر م کنار دریا حتی نصف شب حالا حالا ها رنگ دریا ...

منم عاشق دریام خیلی و خیلی 

بچع شمالم هستم  دو شب پیشم بودم 

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

منم عاشق دریام خیلی و خیلی  بچع شمالم هستم  دو شب پیشم بودم

منم عاشق دریام ولی بچه کویرم

از چند ماه قبل خیالبافی میکردم که خرداد میام شمال میام کنار دریا

ولی حالا دیگه نمیشه شایدامسال اصلا نشه

رفتی دریا یاد اونهایی که دلشون لک زده برای دریا باش

من میتونم برم ولی قاچاقی خخخخخخ

یبار ساعت ۳ و نیم شب کلید ماشینو ورداشتم رفتم ویراژ و آهنگ و دور دور تکی و باک ماشیو خالی کردم =)) فرداش (درواقع ۲ ساعت بعدش)  میخواستم برم دانشگاه وسط راه خاموش شد =/// باکو خالی کردم دودش توی چشم خودم رفت =((

منم دلم میخواست خونم کناردریا بود که دلم میگیره بر م کنار دریا حتی نصف شب حالا حالا ها رنگ دریا ...

همیشه داشتن همچین خونه ای،آرزوم بوده.

کنار دریا و کنار جنگل😍😍

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم" صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                 من ♡مُعَلِّمی♡ را با جان،فارغ از افکار نان،بهر بهبود جهان،پذیرفتم.🦋🌸💞                            

منم عاشق دریام ولی بچه کویرم از چند ماه قبل خیالبافی میکردم که خرداد میام شمال میام کنار دریا ولی ...

چشم حتما 

من تنها جایی ک خیلی ارومم میکنع یکی دریاس یکی هم ی جنگل رو ب پرتگاع ک خیلی ارومم میکنع 

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

منم عاشق دریام ولی بچه کویرم از چند ماه قبل خیالبافی میکردم که خرداد میام شمال میام کنار دریا ولی ...