2777
2789
اره منم تو بیمارستانم خوابم نمیگیره😢

رفتی برا زاییدن

اگر تونستم تو تاپیکت کمکی بهت بکنم با نظرهام برام دعا کن لطفاتا زندگیم آرامش بگیره🤗زندگی را زندگی کنیم  صلوات برا اینکه دلمون خوش باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم نه خالم موندم پیشش صبح زایمان داره دعاش کنید

آخی خدا کمکش کنه خودتم حامله ای؟

اگر تونستم تو تاپیکت کمکی بهت بکنم با نظرهام برام دعا کن لطفاتا زندگیم آرامش بگیره🤗زندگی را زندگی کنیم  صلوات برا اینکه دلمون خوش باشه
خونه مامانش یهویی نیومد از صبح نه زنگ زده نه پیام داده خیلی منتظرش موندم نیومد

ببخشید چرا قهرید؟؟؟؟

عروسی کردیدیا عقدید؟؟؟

ببخشید چرا قهرید؟؟؟؟ عروسی کردیدیا عقدید؟؟؟

ما باهم قهر نبودیم دیشب خانواده سر مهریه یکم بحثشون شد قرار بوده نصف خونه مادرشوهرمو به نامم بزنن نزدن بابام یکم عصبی شد

دیشب و صبح که باهم خوب بودیم 

صبح که نرفت دیگه نیومد

عقدیم ولی هرشب پیش هم بودیم امشب واسم سخته

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست...من امیدم به خدا بعدِ خداهم به خداست...❤
مرسی عزیزم نه گلن

آهان خدا خیرت بدد خالت ایشالله به امید خدا یه کوچولو سالم میاره

ما باهم قهر نبودیم دیشب خانواده سر مهریه یکم بحثشون شد قرار بوده نصف خونه مادرشوهرمو به نامم بزنن نز ...

خب پس بخاطر بابات شاید نیومده ایشالله نصف خونه روهم بنامت میزنه

دیگه مهریه ته