2777
2789
عنوان

ب نظرتون خطرناکه؟🤔

485 بازدید | 26 پست

ازمایش غربالگری دوم من تیروئیدم رو ۰.۱۳ نشون داد. دکترم گفت برو پیش متخصص غدد. اونم گفت ممکنه پرکاری تیروئید باشه. دوباره ازمایش و سونو .... من هنوز نرفتم‌. ممکنه پرکاری باشه؟ خطرناکه؟ 

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله خطرناکه  حرف دکترت رو باور نمیکنی منتظری ما بگیم تا پیگیر بیماریت بشی  خدایا 🤦😑

عزیزم‌پیگیر هستم. فکرم‌نگرانه. من از مطب دکتر زنان درومدم مستقیم رفتم ماخصص غدد. اخر وقت ساعت ۹ ویزیت شدم و اومدم خونه. نه هزمایشکاهی بازه و نه سونوگرافی. فکرم مشغوله. دارم اطلاعات جمع میکنم. 

خدایا

من ۵تا سقط جنین داشتم تازگیا فهمیدم همش از دست این تروئید لعنتی    

😥مگه تو ازمایشا نشون نمیداد؟

نه قبل از تشکیل قلب سقط میشد نمیدونستم 

😔متاسفم. وای ببخشید ک یادت افتاد   ناراحت شدی. خب چرا قبلش این دکترا ازمایش های پیش از بارداری نمیدن؟ البته من اخه علائمی هم نداشتم ک شک کنم. نه تپش قلب و نه گرگرفتگی. تازه یه خرده اضافه وزنم داشتم. هرکار کردم نشد ک واسه بارداری لاغر شم. در حالی ک پرکاری میگن لاغر میکنه.

منم سرچ کردم نوشته سقط و زایمان زودرس و عدم رشد بچه و... استرس شدیدی گرفتم. 

نه بهت دارو میده بخوری اوکی شه نگران نباش اصلا 

تجربه ای داری؟ کسی ک‌ پرکاری داشته.‌ مطمینی جای نگرانی نیس؟ من شوکه شدم. خوش و خرم از سونوی انومالی رفتم‌پیش دکتر و خوشحال ک همه چی اوکیه. همه چی خوبه. بعد یهو ....

😔متاسفم. وای ببخشید ک یادت افتاد   ناراحت شدی. خب چرا قبلش این دکترا ازمایش های پیش از بارداری ...

قربونت برم عزیزم ناراحات نشی هاااا  دختر خالم تروئید داشت خدارو شکر یه گل دختر سالم داره تروئید خوبیش اینکه زود کنترول میشه

قربونت برم عزیزم ناراحات نشی هاااا  دختر خالم تروئید داشت خدارو شکر یه گل دختر سالم داره تروئید ...

فدات بشم. خدا از دهنت بشنوه.‌ دلم‌گرم کردی. خدا همیشه دلت گرم نگه داره🌹