2777
2789
عنوان

شوهرم منو نمیخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 2307 بازدید | 78 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودشم گفت این مدرکه واسه دادگاه

یکیو‌پیدا کن هکش کنه فیلمو پاک کنه

اون لحظه که داری فیلم میبینی موسو تکون میدی تا بفهمی چقدش مونده،از لحاظ روحی یه همچین آپشنیو برا زندگیم نیاز دارم🙃

ببخشید شما دستو پا گیری برای همسرت 

جریانه پسر عموی من که میگفت اگه ازدواج نکرده بودم  الان تو خارج بهترین زندگی رو داشتم 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

اسی بخدا اگ مهریت رو ببخشی ظلم میکنی ب خودت چرا زن های جامعه اینقد ترسو هستن من حقوق خوندم... بابا ...

خودمم حقوق خوندم 

ترسو نیستم ازینکه این زندگیمه خسته ام اون بخاطر نداشتن مهریه داره باهام زندگی میکنه منم بخاطر گرفتن مهریه کنارشم...اینجور دارم فکر میکنم عمرم داره تلف میشه 

تموم شه راحت میشم حداقل 

به آرامش میرسم

خودشم گفت این مدرکه واسه دادگاه

فقط ازش مدرک جمع  کن شده دوربین مداربسته بذاری تو خونه بذار 

من تمروز خواهرشوهرم فحش ناموسی بهم داد تو فلانی و فلان و بهمانی منم روی گوشیم ضبط صدا دارم به محض اینکه تماس بگیره ضبط خودکار رو شروع میکنه دو روز دیگه میرم ازش شکایت میکنم خیلی شوهرمو پر میکنه الانم ۱۰ روزه قهره باهام منم تصمیم گرفتم دمشو بچینم خواهر کثافتشو