2777
2789

بچه ها من پریودم نا منظم شد این ماه دوهفته عقب انداختم سونو دادم جوابش اینه البته دکترهم رفتم درحال مصرف داروهامم

صدای خنده ی خدارامیشنوی؟!دعاهایت را شنیده🤲و به آنچه محال میپنداری میخندد🙂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم تنبلی تخمدان داری....

نمیدونم داروهات چی هستن اما قرص ویتاگنوس که گیاهیه و اصلا هم نباید با داروی شیمیایی مصرف بشه خیلی خوبه....

اسمش یادت باشه که اگه داروهات اثر نداشت اینو مصرف کنی

عزیزم تنبلی تخمدان داری.... نمیدونم داروهات چی هستن اما قرص ویتاگنوس که گیاهیه و اصلا هم نباید با د ...

من تا حالا اصلا ازین مشکلات نداشتم خیر سرم میخوام دوماه دیگه اقدام کنم یعنی برای بارداری به مشکل برمیخورم؟؟؟😔

درضمن قبل از مصرف دارو تا از دکتر اومدم پریود شدم امروز هم روز پنجم بود ک سونو دادم 

چند روز بعد اولین روز از آخرین پریودت رفتی سونو؟

من۴ فروردین پریود شدم دیگه نشدم بعد۱۶ اردیبهشت شدم حالام امروز رفتم سونو

تخمدانت پلی کیستیکه.نگران بارداری نباش میشی.رازیانه بخور روزی یه استکان

خیلی ممنون عزیزم من خیلی دلنازکم و رو بچه دار شدن حساس ممنون بهم امیدواری دادی

خوبی  عزیزم ....فقط همینکه یخرده هورمونات به هم ریخته که باداروهای دکتر نرمال میشی و باردار میش ...

مرسی خانم زحمت کشیدین ممنون خدا سلامتی بهتون بده

خیلی ممنون عزیزم من خیلی دلنازکم و رو بچه دار شدن حساس ممنون بهم امیدواری دادی

منم پلی کیستیک بودم.هما مبگفتن برو دکتر و زود بچه بیارو ازین حرفا.میگعتم بچه نمیخوام ک دکتر برم.ادمای عوام میگعتن نازاهستم و باید کلی دکتر برم و سالها اقدام کنم.اما خیلی یهویی ناخواسته الان باردارم.عزیزم اصصصلا به بچه دار شدن فک نکن ک استرس سمّه.اگه بچه میخوای جلوگیری نداشته باش.رازیانتم هررووووز مرتب بخور انشالا تا سه ماه دیگ نی نی تو دلته🤗

منم پلی کیستیک بودم.هما مبگفتن برو دکتر و زود بچه بیارو ازین حرفا.میگعتم بچه نمیخوام ک دکتر برم.ادما ...

الهی عزیزم چه خوب ان شالله که همیشه هرچی از خدا میخواین بهتون بده رازیانه رو مثل دم نوش باید درست کنم؟