2777
2789

به نظرتون داره با

[۳/۱۶،‏ ۲:۴۰] ارش: شما اشپزی بلدی؟

[۳/۱۶،‏ ۲:۴۴] Si: زیاد نه

[۳/۱۶،‏ ۲:۴۴] ارش: ۰چی بلدید

[۳/۱۶،‏ ۲:۴۶] Si: املت

[۳/۱۶،‏ ۲:۴۶] ارش: دیگه؟

[۳/۱۶،‏ ۲:۴۶] Si: همین

[۳/۱۶،‏ ۲:۴۷] ارش: من ۷همه غذایی بلدم

[۳/۱۶،‏ ۲:۴۷] ارش: درست کنم

[۳/۱۶،‏ ۲:۴۷] ارش: واقعا خوش به حال دختری که زن من میشه🤣

[۳/۱۶،‏ ۲:۴۹] Si: چقدر جالب‌ حتما استعداد آشپزی دارید

[۳/۱۶،‏ ۲:۵۰] ارش: حالا هرچی ک باشه یاد گرفتم

[۳/۱۶،‏ ۲:۵۲] ارش: یه سئوال

[۳/۱۶،‏ ۲:۵۳] ارش: اگه یک زمانی بخاید ازدواج کنید گذشته شخص براتون مهمه؟ مثلا قبلا دوست دختر داشته

[۳/۱۶،‏ ۲:۵۴] ارش: این روزا به این فکر میکنم اگه یک روز بخوام ازدواج کنم اگه بفهمم طرف قبلا کسی تو زندگیش بوده یا دوست وس داشته ایا باز هم میخامش یا نه؟!

[۳/۱۶،‏ ۲:۵۶] Si: گذشته آدما به خودشون مربوطه

[۳/۱۶،‏ ۲:۵۸] ارش: واقعا نمیتونم اینجوری فکر کنم

[۳/۱۶،‏ ۳:۰۲] Si: با دید مثبت نگاه کنید

[۳/۱۶،‏ ۳:۰۳] ارش: نمیتونم

[۳/۱۶،‏ ۳:۰۳] ارش: چرا دخترا ناراحت میشن

[۳/۱۶،‏ ۳:۰۴] ارش: وقتی این سئوال ازشون میپرسیم؟

[۳/۱۶،‏ ۳:۰۷] Si: طبیعیه دیگه شما هم یه مرد ایرانی هستید‌

[۳/۱۶،‏ ۳:۰۸] Si: قرن‌۲۱ زمان این سوالا نیست که

[

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻

خون بکن تو شیشه بعد قایم شو پشت ریشت🤞🏻توی شهر ما هرکی عاقل شد کشته میشه 🤞🏻هرچقدم خوب باشی میمیرم تو بی کسی پس 🤞🏻وگرنه تو شهرستانا صد تا لیونل مسی هست #ایران#جانم فدای رهبر

بچه هااا تو اینستا لایک میخام،😭😭😭 خواهش دوتا دونه هم باشه میزنم جلو رقابت خیلی شدیده

https://www.instagram.com/p/B_qpoXUg7FR5rlATz8PHjib9BnKVlay4Sm2gGg0/?igshid=k1hbj9h5jt6d

نومید نتوان بود ز او   دخترِبهارم🌼  زادهء 1فروردین😊🌙