2777
2789

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://www.shafaf.ir/fa/news/108189/%D8%B9%DA%A9%D8%B3%D8%A2%D8%B4%D9%86%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%D8%AF%D8%B1%D8%AC%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%86%D8%B8%D8%A7%D9%85%DB%8C&ved=2ahUKEwjV8bvajafpAhWM-qQKHePxA_cQFjAQegQIBhAB&usg=AOvVaw3p9oue4zoSkRh9Z1GLjYjg&cshid=1589038520804

کاربر آقا هستم  لطفا سوالتونو داخل تاپیکم با عنوان ((متفرقه)) مطرح کنید با کمال میل پاسخ میدم دوست دارم تجربیات و معلوماتم رو با دیگران به اشتراک بذارم بخاطر حس خوب کمک به دیگران در ضمن از اونجایی که بحث و جدل رو اتلاف وقت و انرژی می دونم جواب کامنت های توهین آمیز یا تمسخرآمیز رو نمیدم همینطور سوال هایی که حالت مچ گیرانه یا سر کاری داشته باشه ممنون

🙄🙄 اول باید بدونی کدوم ارگان. بعد بیینی فراخوان دادن برای نیرو بعدبری باقی کار ها مصاحبه تحقیق پزشکی دوره و  شروع ب کار

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختري يا پسر ؟

ميخواي بري تو نظام ؟

من اطلاعات دارم تا حدودي 

علي❤️ ريدم به خودت و اخلاقت عن اقا😏                         من باردار نيستم😁اين تيكر براي رسيدن به هدفه شوميه كه تو سرمه😃ممنون ميشم برام دعا كني به چيزي كه ميخام برسم😅❤️😘
تا چند سالگی دخترا میتونن برن نظام؟ قد جقدر باید باشه؟

بستگي داره بخواي بري دانشگاه يا استخدامي درجه دار بخواي بشي ك بستگي ب تحصيلات و ... هم داره 

براي دانشگاه تا قبل ٢٠ 

كه دانشگاه ديگه پذيرش نداره فعلا بايد منتظر باشي تا دانشگاه كوثر اعلام كنه 

قد هم ١٦٥ ب بالا 

سو پيشينه و نمرات و بسيجي بودن و قران و كلي ازمون و سلامت كامل و اينجور چيزا هم هست 

كلا دوندگي زياد داره 

غير از اينكه زخم و تتو نداشته باشي و ميان تحقيق ميكنن 

سابقه هم تو خانواده نبايد داشته باشين عمو و عمه و دايي و خاله و بچه هاشون 

نماز و روزه و كلي سوال ديني هم ميپرسن و مصاحبه 

علي❤️ ريدم به خودت و اخلاقت عن اقا😏                         من باردار نيستم😁اين تيكر براي رسيدن به هدفه شوميه كه تو سرمه😃ممنون ميشم برام دعا كني به چيزي كه ميخام برسم😅❤️😘