2777
2789
عنوان

رازهایی که هرگز نباید گفت

162 بازدید | 9 پست

سلام برهمگی من دانشجو رشته مشاوره هستم 

بشخصه تو زندگیم خیلی چیزارو نمیدونستم و نمیدونم یکیشون رازهامونه رازهایی هستن که قابل گفتن نیستند یکسری رازهارا هرگز نباید گفت و توضیح دادکه شامل موارد زیر هستند

۱.هرگز راجع به اهدافتون به کسی نگید .خیلی وقتها ما برای یک هدفمون باهمه مشورت میکنیم مشورت بافردی بیطرف و اگاه عالیه ولی لزومی نداره هدفمونوبه همه بگیم تجربه ثابت کرده وقتی به کسی میگی این کارو میخوام انجام بدم انجام نمیدی

۲.مشکلات و ترس ها 

اینها میتونن نقطه ضعف ما باشند ماکه نمیدونیم روابطمون باادمها دراینده به چه شکله 

۳.مشاجرات خانوادگی هرگز دربارهی خانواده خودتون و مشکلاتتون به دوستان نگویید بهرحال هر خونواده ایی مشکلانی داره یا دعواهای زن و شوهری هستن ماکه نباید توبوق کرنا کنیم 

۴.عشق ایندتو 

واقعا چه لزومی داره از عشقت عکسهای متعددبذاری

البته منظورم این نیس که پیجی نداشته باشی بلکه منظورم اینه زندگی خصوصیتو تو معرض دید نذار تا قضاوت های نابجا اذیتت نکنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درسته❤🙏👏

نگین یک☝️نگین دو✌نگین سه👌نگین دنده به دنده🚙نگین عسل و قنده🎂🍭🍬نگین چرا نمیخنده؟🤨نگین آه😎نگین ماه🌛🌓نگین مثله قناری🦢🦅🐔نگین ماشین فراری🚘نگین آه😗نگین ماه😉🌹🌙نگین چرا سر جنگه🗡😡نگین بشقاب پرنده🍽🕊🦚نگین آه🐆نگین ماه🍋🌭نگین ماه و قشنگه⭐🌠نگین مست و ملنگه🍷🍺🍻زِراشم چه قشنگه🍒😐🦄   امضامو کپی نکنین تو امضاتون اصلا خوشم نمیاد از این کار😒😒😒😒😒😒😒😒😒(ولی اگه خواستین واسه کسی بفرستین یا فقط برای خودتون کپی کنین اشکالی نداره😁😁)
عشق ایندت چیه  عشق مگه حال گذشته نیست  چطوری عشق آینده روعکسشومیزارن🥴🥴🥴🥴🥴🥴

نخیر منظور اینکه ی وقتایی بافردی تو رابطه هستین که ممکنه دراینده ههمسرتون بشه منظور از عشق اینده این افراده😊

نخیر منظور اینکه ی وقتایی بافردی تو رابطه هستین که ممکنه دراینده ههمسرتون بشه منظور از عشق اینده این ...

یعنی انقدرجرات دارن عکس اونطوری میزارن 🥴🥴🥴

😐😐😐حرفی نیست وقتی گوش شنوایی هم نیست