2777
2789

راستش پسرم هنوز عقیقه نکردم 

با وجود این کرونا نشد که عقیقه کنیم حالا تصمیم داریم این کار رو انجام بدیم بجای اینکه عمو و خاله و دایی و اقوام بیان بخورن میپزیم پخش میکنیم بین نیازمندا 

شما هم اگه تصمیم دارید الان فرصت خوبیه 

ما اصلا ندادیم ب کسی دادیم ذبح کردن.. استخوناشو دادن گوشتشم دادیم بهزیستی 

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همون کسی که به عقیقه توصیه کرد به صله رحم با فامیل هم توصیه کرد به کمک به نیازمندان هم توصیه کرد....هیچ کدوم مانع دیگری نیست و هر کدام به جای خود.................عقیقه کردم هم فامیل رو دعوت کردم هم به نیازمندان دادم

خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش،بصیرت در قلبش،وروزی در زندگیش،امین یا رب العالمین

بله عقیقه کردیم.البته پول گوسفندش رو دادیم به جایی ک عقیقه انجام میدن.دیگه همه کارهاش باخودشونه.عزیزم اینی ک شما میگین فامیل رو دعوت میکنین این مهمونی ب حساب میاد،عقیقه فرق میکنه.اصلا گوشت عقیقه و حتی استخونش رو هم نباید خودت برداری.برای فرزند پسر و دختر هم جنسیت گوسفند متفاوته.

ادب و شعور مثل عطره...ما واسه خودمون استفاده میکنیم ولی دیگران هم ازش لذت میبرن.
بله عقیقه کردیم.البته پول گوسفندش رو دادیم به جایی ک عقیقه انجام میدن.دیگه همه کارهاش باخودشونه.عزیز ...

قرار شده زنگ بزنم دفتر مرجع تقلید ببینم شرایطش چیه اخه هرکسی یه چیزی میگه 

قرار شده زنگ بزنم دفتر مرجع تقلید ببینم شرایطش چیه اخه هرکسی یه چیزی میگه 

اره بهترین کار همینه. عزیزم بپرسی از مرجعت خیالت هم راحت تره

ادب و شعور مثل عطره...ما واسه خودمون استفاده میکنیم ولی دیگران هم ازش لذت میبرن.