2777
2789
عنوان

خانومایی که بچه هاشون رو نزدیک سه سالگی از پوشک گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 66 پست
وای دختر من الکی میگه دستشوی بعد میره اونجا بازی😢😢😢

عین پسرمن،بعد خوبیش اینه دستشویی داشته باشه انجام میده ولی صدبار دیگم منو الکی میبره،منم الان زبون روزه حوصله ندارم والا

🍃🌸دوستان عزیز نی نی سایت حتما حتما حتما برای یکبارهم که شده کلیپ صوتی دکتر حبشی به نام    (کلید مرد ) گوش بدین لطفا🍃🌸
پسر من سه سالشه جیشو میره دستشویی اما واسه پی پی باید پوشکش کنم نمیاد توالت نصفه شب یا سرصبحم بیدار ...

وااای  فکر میکردم معقول میشن 

یا مهدی ادرکنی،،،،اگه کرونا باعث رنجش خاطر و ازار خیلیا نشه تعطیلی و حقوق گرفتن معلمها براشون عذابه،،عزیزان وقتی شماها بچه هاتون رو نمیفرستین مدرسه از ترس کرونا معلمها برن بست بشینن که چی بشه!!!چرا اینقدر حقوقشون ازارتون میده بابا بخدا حقشونه،،از حق کسی دیگه نمیزنن که بدن به معلمها

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی حرف گوش کن تر میشن اونموقع یا لجبازتر؟

پسرا کلا لجبازترن میگم دیگه هر روز بهش سواری میدادم بعد دیگه یادش رفت خودش میگه دستشویی دارم کلا خودش خواست به جا پوشک کهنه میستم آخرا که اذیت بشه خودش بگه نبند اخه از پوشک خوشش میومد از این شورت دوگره ها از داروخانه گرفتم و توش پارچه میذاشتم بدش اومد میگفت میرم دستشویی😬

برا سلامتی امام زمان و خانواده ام و خودم صلوات میفرستی😍😘
خوابش چطوریه؟ دختر منم بدخوابه از خواب میپره میخوام بگیرمش  وای حالا چیکار گنم؟

اینم بیدار میشه یسره فقطم رو پا دوباره خوابش میبره خوابش سبکه عمیق نمیخوابه

یا مهدی ادرکنی،،،،اگه کرونا باعث رنجش خاطر و ازار خیلیا نشه تعطیلی و حقوق گرفتن معلمها براشون عذابه،،عزیزان وقتی شماها بچه هاتون رو نمیفرستین مدرسه از ترس کرونا معلمها برن بست بشینن که چی بشه!!!چرا اینقدر حقوقشون ازارتون میده بابا بخدا حقشونه،،از حق کسی دیگه نمیزنن که بدن به معلمها
ازشیر شب گرفتمش دوسالگی شبها یکسره بیدار میشد و تا نمیزاشتمش روپا نمیخوابید بعضی شبها تا صبح بیشتر ا ...

دکترش مگه چی گفت؟

ببخشید هی سوال میپرسم بچه من تازه یه سالش شده میخوام از تجربه شما استفاده کنم

پسرا کلا لجبازترن میگم دیگه هر روز بهش سواری میدادم بعد دیگه یادش رفت خودش میگه دستشویی دارم کلا خود ...

خخخ پسرم امروز دیگع خودش رفت پوشک اورد،،،،تا دیروز نمیذاشت پوشک کنم امروز گفتم چرا شلوارتو جیشی کردی رفت پوشک اورد  

دکترش مگه چی گفت؟ ببخشید هی سوال میپرسم بچه من تازه یه سالش شده میخوام از تجربه شما استفاده کنم

خواعش میکنم ،والا دکترا گفتن از شیر گرفتیش شوکه شده رو خوابش تاثیر گذاشته بخوای از پوشکم بگیریش همش امرو نهی کنی که برو دسشویی جیش نکنی بدتر عصبی میشه ،گفت اگرم دیدی خوابش داره بهتر میشه از دوسالو هشت ماهگی شروع کن اروم اروم از پوشک بگیر منم دوماه زودتر شروع کردم که همکاری نکرد و دوباره پوشکش کردم

اوووف،پس حالا حالاها درگیر پوشک کردنشم

پسر من دو سال و هشت ماهش تموم شده ،اما هنوز پوشک میکنم، البته تو پوشک اغلب جیش نمیکنه نگه میداره ببرم سرپا کنم ،اما مشکل من اینکه دستهام درد میاد نمیتونم زیاد نگهش دارم پی پی کنه، بذارمش زمین هم دست به همه جا میزنه ، زحمت منو صد برابر میکنه ،رو صندلی مخصوص هم نمیشینه، دمپایی هم به زور میپوشه، منم فعلا ول کردم پوشک میکنم

اینم بیدار میشه یسره فقطم رو پا دوباره خوابش میبره خوابش سبکه عمیق نمیخوابه

دختر من از اول بد خواب بود 

شاید بعضی شبا 10 بار از خواب بیدارمیشد جیغ میزد شیرمیخورد 

فهمیدم باردارم از شیرگرفتمش بهتر شده اما شده شبی 3 بار جیغ جیغ تا بغلش کنم😐😐😐الان ی سال و 10 ماهشه 

خب من نمیتونم دوتا رو پوشک کنم که

یا حسین(ع)❤️❤️❤️
خواعش میکنم ،والا دکترا گفتن از شیر گرفتیش شوکه شده رو خوابش تاثیر گذاشته بخوای از پوشکم بگیریش همش ...

خیلی ممنون از توضیحتون

دوسالگی واسه از شیر شب گرفتن دیرنیس؟

دکتر پسر من گفت بعد یه سالگی هر ۴ ساعت بهش شیر بده اگه زودتر هم بیدار شد بهش شیر نده اصلا

یواش یواش هم تا سه یا چهار ماه دیگه میخوام کلا شیر شبو قطع کنم