2777
2789

رژلب مدادی Manesa بگیر فوووق العاده اس ماندگاریش خیلی بالاس وبدون سربه هر طیف رنگی هم که بخوای داره من شماره 503 و 505 رو دارم و خیلی راضیم و مایل به گوشتی هستن قیمتش ۴۰

خط چشم هم یوبه بگیر مشکیه مشکی ، خیلی خوبه قیمتشم ۳۵ 

خواستی عکساشونم میزارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ریمل ارت دکو گرفتم ۳۰۰ تومن 

کرم پودر هم استی لادر برای مهمونی ۵۶۹ تومن 

کرم پودر ارت دکو مدل ریچ هم برای روزانه گرفتم چون سبکه ۳۲۰ تومن 

رژلب هم لچیک میزنم دونه ۵۰ تومن 

مداد چشم هم مارک نوت دارم ۵۰ تومن خوبه نمی ریزه

من ریمل بیگ شات میبلین استفاده میکنم خیلی راضیم

الان چندساله 

رژلب هم ایزادورا 

مداد چشم لچیک

❤ وقتی که عاشق شی قلبت گرفتاره ..... اما گرفتاریش جذابیت داره ❤                                   وزن فعلی : ۶۳/۷۰۰ 😕 وزن هدف ۵۷😃😍  من میتونمممم💪

ریمل مارک اسنس

رژلب ویولت، دوسه، گلدن رز، فلورمار خوبه 

رژگونه های کالیستا و این لِی هم قیمت مناسب و خوبن بنظرم 

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔
رژلب مدادی Manesa بگیر فوووق العاده اس ماندگاریش خیلی بالاس وبدون سربه هر طیف رنگی هم که بخوای داره ...

کرم پودر چی خوبه؟ 

❤️ایمان دارم که تو هوامو داری خدای مهربونم❤️     🤩🤩مامان نیکی خانم و نیلا خانم هستم🤩🤩            💖💖 خدا جوووونم خودت مراقب همسر و دخترای نازم باش آخه من عاشقشونم 💖💖
رژلب مدادی Manesa بگیر فوووق العاده اس ماندگاریش خیلی بالاس وبدون سربه هر طیف رنگی هم که بخوای داره ...

عزیزم ی ریملم معرفی کن ک خیلی مشکی باشه+کرم پودر خوب ک پوشانندگی خوبی داشته باشه

سختی هامیگذرد اما هیچوقت هیچوقت آدم فراموش نمیکنه کیا همراهیش میکنن و کیا میرن
من ریمل ارت دکو گرفتم ۳۰۰ تومن  کرم پودر هم استی لادر برای مهمونی ۵۶۹ تومن  کرم پودر ارت ...

ریمل لانکوم هم شنیدم خوبه اونم فک کنم ۳۰۰اینا هست

این مارکایی که گفتی حتما معروفه و من نشنیدم

کرم پودر چی خوبه؟ 

کرم پودر استی لادر برای مهمونی

و ارت دکو برای روزانه خوبه چون سبکه 

لورال و دیسل و فارماسی و کاتریس و سیترا و بیو هم داشتم ولی درمانی نیستن اما ارت دکو درمانیه

کرم پودر استی لادر برای مهمونی و ارت دکو برای روزانه خوبه چون سبکه  لورال و دیسل و فارماسی و ...

ممنون گلم 

❤️ایمان دارم که تو هوامو داری خدای مهربونم❤️     🤩🤩مامان نیکی خانم و نیلا خانم هستم🤩🤩            💖💖 خدا جوووونم خودت مراقب همسر و دخترای نازم باش آخه من عاشقشونم 💖💖