2777
2789
عنوان

یه سوال خانما ی متاهل بیاید

200 بازدید | 15 پست

سلام دوستان من دوماه و نیم هست زایمان کردم وقتی بچم   حدود یک ماهش بود پریود شدم ولی الان دیگه پریود نشدم  همهش استرس دارم نکنه دوباره حامله باشم ینی میشه ادم بعد از زایمان اینقدر زود حامله بشه دوباره 

چقدر گفتیم نه فلانی اینجوری نیست و فلانی چقدر همونجوری بود   

اگه جلوگیری نداشتید ، بله ممکنه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

من بچه ندارم.ولی میگن توشیردهی بعضیا پری نمیشن.

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واینک بدن بعد زایمان اماده تره بنظرم.خیلیارودیدم بچه شیربه شیردارن

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم

اگه راه جلوگیری مطمئنی نداشته باشید بله امکانش هست!!بی بی چک بزنید و اگه جوابش منفی بود به پزشک مراجعه کنید

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏

بعد زایمان این چیزا طبیعیه دلیلش حتما بارداری نیس. بهم ریختگی هورمونی. آمادگی رحم. شیر دهی

زیرگنبد کبود دوتا عاشق بود و کلی حسود... تقصیر همون حسودا بود که الان شد یکی بود یکی نبود😢
واینک بدن بعد زایمان اماده تره بنظرم.خیلیارودیدم بچه شیربه شیردارن

عزیزم خودمم بچه شیر به شیر دارم پسر یک سالش ک بود دابطه مشکوک داشتم و دوباره حامله شدم ولی الان دیگه جلوگیری داریم به خاطر اینکه اونبار اینقدر زود حامله شدم میترسم 

منم پنجاه روزه زایمان کردم تا چهل روز اول که خونریزی دو داشتم دو روز خوب شدم الان ۸ روزه خونریزی دار ...

اره میشه پریود باشی من پسرم همینجودی بودم و با اینکه شیر میدادم خیلی منظم پری میشدم سر هر ماه 

اره میشه پریود باشی من پسرم همینجودی بودم و با اینکه شیر میدادم خیلی منظم پری میشدم سر هر ماه 

اخه هشت روزه شده من که هفت روزه ام

راستی چه روشی جلوگیری میکنی شما منم خیلی میترسم به این زودی حامله شم

پروفایلم دخترمه😍
اخه هشت روزه شده من که هفت روزه ام راستی چه روشی جلوگیری میکنی شما منم خیلی میترسم به این زودی حامل ...

من کاندوم