2777
2789
توروخدابرای منم دعاکن باردارباشم دلم خیلی شکسته💔

عزیزم من ۳۷ روز پیش سقط خودب خودی داشتم  بعد سقطم پریود شدم فکر کنم بخاطر سقطمه ک بی بی هام مثبته ...  انشالله هممون باردار باشیم امسال

عزیزم من ۳۷ روز پیش سقط خودب خودی داشتم  بعد سقطم پریود شدم فکر کنم بخاطر سقطمه ک بی بی هام مثب ...

نه خانمی حدسم میگه بارداری😍ایشالادوتامونم این ماه باردارباشیم بحق این روزعزیز

💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از موعدت گذشته ؟ تو اقدامی؟

تواقدامم ولی دکترجوابم کرده😭تخمک ندارم ولی این ماه خیلی نذرودعانماز...دورنافم وزیزشکمم دردمیکنه ته دلم میگ باردارم ولی نمیدونم چکارکنم خسته شدم 31موعدم

💔
تواقدامم ولی دکترجوابم کرده😭تخمک ندارم ولی این ماه خیلی نذرودعانماز...دورنافم وزیزشکمم دردمیکنه ته ...

منم دوماه پیش ک باردار شدم بعد سه سال اقدام  کمردرد و درد ناف داشتم انگار داخل شکمم حباب جا ب جا میشد من ده روز ب پری کمردرد داشتم  اینماه بازم سه روز بعده تخمک گزاریم  کمردرد و پادرد گرفتم اونم شدید😔نمیدونم باز چم شده

تواقدامم ولی دکترجوابم کرده😭تخمک ندارم ولی این ماه خیلی نذرودعانماز...دورنافم وزیزشکمم دردمیکنه ته ...

ینی تخمک نداری وپریودمیشی اصن پریود بخاطرتخمک گذاری چجوری نداری

در ظلماتِ شب، تنها خداست که صدایت را می‌شنود ❤️
ینی تخمک نداری وپریودمیشی اصن پریود بخاطرتخمک گذاری چجوری نداری

باقرص پریودمیشم دکترم گفت برواین ماه باخدات حرف بزن وازاون بخواه ک دکترت بشه خیلی خواب بچه میبینم چندروزبدپری تخمدانام مثل نبض میزد حالام که نافم دردمیکنه خواهردعاکن دست خالی برنگردم

💔

آهان پس هم به خاطر سقط کم رنگ شدن ،هورمون موجود تو بدنتون داره پایین میاد 

همیشه سعی کردم یه رنگ باشم و صادق اما فهمیدم خیلی ها لیاقت ندارن ، هیچ وقت دلم نمی خواست آه بکشم اما امروز به این نتیجه رسیدم برای بعضی ها هر ثانیه کشیدن هم کمه ، اگر دوست داشتین برام دعا کنید به مرادم برسم 🌺🌺
عزیزم من ۳۷ روز پیش سقط خودب خودی داشتم  بعد سقطم پریود شدم فکر کنم بخاطر سقطمه ک بی بی هام مثب ...

عزیزم منم سقط داشتم

یه ماهه صفر شد

ینی دکترم گفت بتا باید یه ماهه صفر بشه

😊مرضیه هستم😊 خدایا همیشه شکرگزارت هستم ازت میخوام برا یه لحظه هم منو به حال خودم نذاری ببخش اگه امانتدار خوبی نبودم بهم کمک کن و توان بده که بچه هام رو طوری بزرگ کنم که فقط و فقط بنده خودت باشن و خوب بندگی کنن...خدای خوبم به حق پنج تن همه آرزومندای بچه رو به آرزوشون برسون...خدای خوبم به همه ما فرزندان سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی عنایت بفرما...الهی آمین حالا یه صلوات هم هدیه کنین به روح اموات
عزیزم منم سقط داشتم یه ماهه صفر شد ینی دکترم گفت بتا باید یه ماهه صفر بشه

جدی من ۳۸ روز پیش سقط داشتم ک البته ساک بارداری دیده نشد و دفع شد ۵ روز خونریزی کردم بعد ۱۲ روز از سقط بتام بالارفت ۱۰۸۵ دوروز بعد اومد پایین ۶۰۶ و پریود شدم الان روز بیستو یک پریود هستم و سیزده روز مونده تا موعدم ... امروز آز هم دادم ۵۴ بود نمیدونم گاهی فکر میکنم چون بیست روز پیش ۶۰۶ بوده داره کم کم میاد پایین

جدی من ۳۸ روز پیش سقط داشتم ک البته ساک بارداری دیده نشد و دفع شد ۵ روز خونریزی کردم بعد ۱۲ روز از س ...

خب پس انشاءالله تا چند روز دیگه صفر میشه

زودتر صفر بشه که بتونی اقدام کنی

😊مرضیه هستم😊 خدایا همیشه شکرگزارت هستم ازت میخوام برا یه لحظه هم منو به حال خودم نذاری ببخش اگه امانتدار خوبی نبودم بهم کمک کن و توان بده که بچه هام رو طوری بزرگ کنم که فقط و فقط بنده خودت باشن و خوب بندگی کنن...خدای خوبم به حق پنج تن همه آرزومندای بچه رو به آرزوشون برسون...خدای خوبم به همه ما فرزندان سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی عنایت بفرما...الهی آمین حالا یه صلوات هم هدیه کنین به روح اموات