2777
2789
عنوان

گزینه دو یا قلم چی؟؟

132 بازدید | 20 پست

سلام بچه ها کسی میدونه شهریه کلاس های گزینه دو یا قلمچی چنده؟کیفیت کدوم بهتره؟/

دانشجو و پشت کنکوری 👀📚  من ادم انتقاد پذیری هستم اما به این معنا نیست که شما به اسم انتقاد به من توهینن کنی پس ادب خودت رو به شدت رعایت کن دوست من بالاخره می‌رسیم به اونجایی که صائب میگه، آرامش است آخرِ اضطراب‌ها.. 🌱🧡️  اگر کار میکنی اگر مطالعه میکنی اگر ورزش میکنی اگر از خانوادت حمایت میکنی اگر تلاش میکنی به بهترین خودت تبدیل بشی اگر کاری ازت برمیاد و برای بقیه انجام میدی و اگر کسی تاحالا ازت تشکر نکرده! من ازت تشکر میکنم که دنیارو به جای بهتری تبدیل میکنی  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین قلمچی سوالاش استاندارد نیستش . برنامشم یکم حجمش زیاده برای کسی ک درسخون نیست و امکان عقب افتادن هست . اگر ادم درسخونی باشی فرقی نداره کدوم .  سخت نگیر اینا وسیله ان . اصل کاری تویی ک چقدر بخونی ، تحلیل کنی وقت بذاری دقت داشته باشی و اینا ...

اینارو کسی میگه ک تجربه داره

منم گزینه دو شرکت میکنم نیم سال دوم ۲۰۷ تومن دادم برای ازمونا قلم چی به نظر من بخاطر سطح سوالات بالاش و اون ویترینی که برا رتبه هاش درست کرده واقعا باعث میشه اعتماد به نفستو از دست بدی اما گزینه سوالات خیلی مشابه و استانداردی با کنکور سال های گزشته داره و مناسب تره تازه هزینه قلم چی هم ۱.۲۵۰ تومن ازمون هاشه ک ۳۰۰ تومن هم باید کتابای پیمانه ایشو بگیری و اونارو تمرین کنی

البته کلاساشم فقط ۴ تا درس اختصاصیو میدونم برای تجربی داره که هزینه هر کدوم فکر کنم حولو هوشه ۵۰۰ تومنه

البته جدیدا تو مدارس برتر زیاد اعلام میکنن که توی این ازمونا شرکت نکنید و بایه برنامه درستو حسابی پیش برید و این ازمونا فقط وقت حدر دادنه و مهم یادگیری تکنیک تست زنیع ولی من میگم برای سنج سطح خودت از اول فقط توی یه دونه از موسسه ها شرکت کن و تا اخر هدفت فقط کنکور نهایی باشه و زیاد به رتبه بالایی که تو این ازمونا میاری دل خوش نکن

بچه ها سعی کنید تا اونجا که ممکنه روی تمرکز و‌کیفیت درس خوندن خودتون کار کنید..واقعا آزمون ملاک نیست هستن کسانی که هیچ آزمونی نبودن و‌موفق شدن و بالعکس

فقط خدا..

[QUOTE=136050300]سلام من دبیرستانی ام ازمون گزینه ۲ میدم شهریش بستگی به پایه تحصیلیتون دارع[/ 

QUOTمن دهم انسانیم 

دانشجو و پشت کنکوری 👀📚  من ادم انتقاد پذیری هستم اما به این معنا نیست که شما به اسم انتقاد به من توهینن کنی پس ادب خودت رو به شدت رعایت کن دوست من بالاخره می‌رسیم به اونجایی که صائب میگه، آرامش است آخرِ اضطراب‌ها.. 🌱🧡️  اگر کار میکنی اگر مطالعه میکنی اگر ورزش میکنی اگر از خانوادت حمایت میکنی اگر تلاش میکنی به بهترین خودت تبدیل بشی اگر کاری ازت برمیاد و برای بقیه انجام میدی و اگر کسی تاحالا ازت تشکر نکرده! من ازت تشکر میکنم که دنیارو به جای بهتری تبدیل میکنی  

بچه ها سعی کنید تا اونجا که ممکنه روی تمرکز و‌کیفیت درس خوندن خودتون کار کنید..واقعا آزمون ملاک نیست ...

اره منم میخوام از الان واسه کنکور شروع کنم ولی درسای منطق و عربی و زبان توی مدزسه خوب یاد مگرفتم واسه همین پرسیدم