2777
2789
عنوان

بیایین بگین چیکار کنم

339 بازدید | 40 پست

بچه ها جریان از این قراره ک من همیشه هر جا ‌ مهمونی میرم پا میشم کار میکنم کلا نمیتونم بشینم.ولی در مقابل کسی بیاد خونم نمیزارم کار کنه مگه واقعا زورم بهش نرسه

حالا من با اینکه باردارم و کمر درد و پا درد دارم میرم خونه مادر همسرم پا میشم کار میکنم چون توقع هم دارن....اونوقت دوتا جاریام میشینن و خواهرشوهرای مجردم هم نهایت سفره بچینن.....مادر شوهرم تنها تو آشپزخونس ک من دلم میسوزه....ولی از اینورم واقعا برام سخته کار کردن.....راهنمایی کنید چه رفتاری کنم 

آنیتا عشق مامانی

ول کن حوصله داری😒😒

طاها و تارا و تیارای عزیزم بی شک شما قشنگ ترین و بهترین نعمت خدا برای من هستید 😍🥰انقدر دوستتون دارم که قابل وصف کردن نیست امیدوارم این حس قشنگ پایدار باشه گل های زندگی من💖💝

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو بچها بیاید کمک مامانی خسته شده مامان منم ک وضعیتم اینجوره کمک خاصی ازم برنمیاد خودشون پامیشن 

میشه برای ب سلامت ب دنیا اومدن نی نیم ی صلوات بفرستید❤نی نیم نموند برام😭دلم نمیاد تیکرشو بردارم😭پسرم تو۱۶هفتگی تنهام گذاشت😭برا حال دلم صلوات میفرستی؟
وقتی یه طوری نگات میکنن ک پاشو کار کن چیکار کنم؟

چطور اونا کار نمیکنن بیخیال دختر

طاها و تارا و تیارای عزیزم بی شک شما قشنگ ترین و بهترین نعمت خدا برای من هستید 😍🥰انقدر دوستتون دارم که قابل وصف کردن نیست امیدوارم این حس قشنگ پایدار باشه گل های زندگی من💖💝