2777
2789

سلام دوستان عزیزم😊

این موضوع اگه نظرت رو جلب کرده، میخوام یه مطلبی رو با شما عزیزانم در میون بذارم

امیدوارم همه تون ازش استفاده کنید و لذت ببرید 

منم دعا کنید توی این روز عزیز و مبارک😊💖

این اکانت حذف شده است

منم یه چیزی میخوام یاد بدم یکی شکر گزاری هست یکی دوست داشتن خود خیلیییییی زیاد تاثیرشو تو همه جنبه های زندگیتون میبینید 

خدایا مارو به حال خودمون واگذار نکن ما با خودمون خیلی بی رحمیم

من از ساب ثروت نتیجه گرفتم، مثلا با اینکه من خانه دار هستم، اما خیلی بیشتر از ماه های قبل پول اومده دستم

شوهرم طلبی که ۳ ماه قبل باید میگرفت رو ظرف یک هفته گوش دادن من به ساب ثروت گرفت

این اکانت حذف شده است

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این تبلیغ نیست دوستان گلم، یه بنده خدایی توی کانالش این ساب رو رایگان گذاشته، خیلی ها نتیجه گرفتن و نتایجشون توی کانال هست

ساب یا همون سابلیمینال یه آهنگ هست که پیام پنهان داره، و توی ضمیر ناخودآگاه ما تاثیر مثبت میگذاره(البته متاسفانه بعضی ها از این قابلیت سوء استفاده میکنند)

اما بدون غرض ، با باور ازش استفاده کنید

طی یک هفته نتیجه عالیش رو می بینید

توی این کانال ت لگرام

@subliminalsazan

امیدوارم نتایج عالی بگیرید ازش😊👍

این اکانت حذف شده است
برای جذب عشق هم هست؟تو چ زمان هایی باید گوش داد

قراره یه ساب جدید بذارن توی کانالشون، همین موضوع مدنظر شما رای اورده اتفاقا😊

زیر ساب همه ی قانون هاش رو نوشته گلم، مثلا آب بخورید از ۲۰ تا ۹۰ دقیقه در روز میتونید گوش بدید و ....

این اکانت حذف شده است
چجوری شکرگذاری میکنی

هر نعمتی که تو دنیاست مثلا خدایا شکرت بابت پرنده خدایا شکرت بابت هوا و....  حتی خدایا شکرت بابت رنگ دیوار اتاقم 

خدایا مارو به حال خودمون واگذار نکن ما با خودمون خیلی بی رحمیم