2777
2789
عنوان

جواب خواهر شوهرم حسابی ناراحتم کرد + اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 1655 بازدید | 99 پست

بهش بگو بياد بچه تو ببينه گناه داره طفلك من كه بودم ميگفتم بياد خونه مون خواهر شوهر منم مياد باهاش تعارف ندارم لباساشو دم در در ميار اول ميره دست وصورتشو ميشوره بعد مياد دخترم بغل ميكنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم چي ميشه ببريش  گناه داره خوب  كرونا كه كمتر شده  برو امشب  همه چيزو رع ...

کجا دقیقا کم شده؟ فقط شعور مردم کم شده ک دور از جون شما خر بازی در میازن همه جا میرن

میشه ازتون خواهش کنم برا اینکه بابام راضی ب ی کاری بشه برام صلوات بفرستید خیلییی محتاجم ممنونم 😍😘😗😔(سوالات در مورد حیوانات پاسخگوهستم)

منم از دستشون کلافه شدم اصلا رعایت نمیکنن همش هم مهمونی میگیرن دو ماه نرفتیم خونشون ولی دیروز مادرشوهرم کلی شوهرمو دعوا کرد مجبور شدیم بریم همش هم بهونه میکنن دلمون واسه نوه مون تنگ شده بچمم یکسره بغل و بوس میکردن خدا بهمون رحم کنه خیلی میترسم مریض شیم از دستشون خدا ازشون نگذره که رعایت نمیکنن من خونه مامانم نمیرم اونوقت اینا اینجوری

تیکر تولد یه سالگی پسر قشنگم مسیحا

خوب کردی اگه خدایی نکرده مریض شین همونا دور و برتون نمیان که کرونا نگیرن

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸
خواهر شوهرم  40 سالشه مجرده خیلی بچمو دوست داره عذاب وجدان گرفتم

اگه واقعا به این شدت وابسته ی بچه اته بزار ببینتش. کسی که اینقدر یه بچه رو میخاد فکر سلامتیش هم هست

جات باشم یه ناهاری شامی دعوتش میکنم نه حکم خواهرشوهری و زن برادری به حکم انسانیت

اسم کاربریتو هرچی میخونم نمیفهمم😂😂

جیار ینی جیگر

when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

اووه نمیرین شماها بااین سیاستهاتون...خوب سالمه سرما وبیماری ای نداره ضدعفونی کنه دستاشو ماسک بزنه دعوتش کن بییاد بچه روببینه  مریض نمیشیی دختر   ....درست قرنطینه  ولی هرچیزی درست باید انجام بشه افسردگی میگیرن اینطوری

خواهر شوهرم  40 سالشه مجرده خیلی بچمو دوست داره عذاب وجدان گرفتم

عزیزم شما کارت درست بوده

به همین روش هم ادامه بده

بگو آخی عزیزم می‌دونم چقدر دلتنگی ولی خوشحالم که درک می‌کنی سلامتی برادرزاده ت خیلی مهمتر از این دلتنگیاست

انشاالله بعد کرونا حسابی همدیگه رو میبینیم

«شب» می رود. این اقتضای «طبیعت» و «حکم» تاریخ است!