2777
2789
عنوان

شما بودين واسه عروسي قوم شوهر كدوم رو انتخاب ميكردين؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 682 بازدید | 44 پست
ببین وقتی به خودت برسی یعنی اول از همه واسه خودت ارزش قائلی و مهم نیس طرف دوسته یا دشمن همیشه در همه ...

منم نميتونم درك كنم اينايي رو كه واسه عروسي كسي كه دوسش ندارن نامرتب ميرن!!!!كسي رو ميشناسم عروسي جاري لباس ١٠ سال قبلش رو پوشيد!!!ارايشگاه هم نرفت!اخه ابروي خودت ميره خب

كاش ميشد لحظه ها را پس گرفت...!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم نميتونم درك كنم اينايي رو كه واسه عروسي كسي كه دوسش ندارن نامرتب ميرن!!!!كسي رو ميشناسم عروسي جا ...

اره والا من تو همه مراسما به خودم میرسم عروسی کسی به خودش نرسه نمیگن واسش مهم نیس میگن حسوده 

اره والا من تو همه مراسما به خودم میرسم عروسی کسی به خودش نرسه نمیگن واسش مهم نیس میگن حسوده 

بايد به حدش ادم رسيدگي كنه!!!

الان من عروس اخري بودم؛اين عروس بعد از من اومده!!!واسه همين استرس دارم مبادا جوري لباس بپوشم و ارايش كنم كه بگن از حسوديش ميخواد خودشو بكنه تو چشم

كاش ميشد لحظه ها را پس گرفت...!
بايد به حدش ادم رسيدگي كنه!!! الان من عروس اخري بودم؛اين عروس بعد از من اومده!!!واسه همين استرس دار ...

نه بابا هر جوری دوس داری به خودت برس و خوش باش فقط لباس سفید و تاج نزار بقیه اش حله 😍