2777
2789
عنوان

امروز

380 بازدید | 43 پست

سلام، 

بچه ها امروز میرم دو تا شاهد ببرم برا عوض کردن قفل در خونم توسط شوهر، و از اونجا هم میخوام بعد سه ماه بلاتکلیفی برم شکایت و دادخواست نفقه کنم، دیگه خسته شدم، سه ماه فرصت کافیه به نظرتون؟

از وقتی بابام به باباش گفت خودش باید بیاد منت کشی فقط تلاشش همین چندبار زنگ زدن بود! سه هفته ست نه زنگ زده نه پیام ،قبل اونم که فقط باباش زنگ میزد از خطاهای پسرش دفاع میکرد. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقاااا مثل ما  البته الان دو هفته هس اشتی کردم  من رفتم در خواست نفقه دادم  ببین ...

نصف شب منو برو گذاشت خونه بابام بعد کتک کاری، یه ماه بعدم قفل به بهانه دزد عوض کرد، نه میگه هر وقت میای بیا،

نصف شب منو برو گذاشت خونه بابام بعد کتک کاری، یه ماه بعدم قفل به بهانه دزد عوض کرد، نه میگه هر وقت م ...

خوب پس عالیه همه چی به نفع نگتو هس 

در خواست نفقه بده 

و بگو از خونه بیرونت کرده 

بگو قفلم عوض کرده ک برنگردم خونه 

بگو منو نمیخواد اگه میخواست میومد دنبالم 

نفقه رو ک بزاری اجرا از ترس پولم شده میاد دنبالت والا 

تیکر رسیدن به آرزوهای قشنگمه
خوب پس عالیه همه چی به نفع نگتو هس  در خواست نفقه بده   و بگو از خونه بیرونت کرده&n ...

غلط کرده حتی اگه بیاد یه موقع من بدون دادن نفقم و همینطور تعهد نمیرم،  حقوق این چند ماه که گذاشته حسابش بدون هیچ خرجی از حلقومش میکشم بیرون میخام درخواست نفقه کلا از اول عقدو بدم ،شکایت ترک نفقه هم میخوام بکنم

چجوری آشتی کردی؟

۳ ماه قهر بودم 

البته من بچه دارم بچمم  ۳ ماه و نیمشه 

تو دادگاه گفتم با اجازه خودش اومدم و اگه منو میخواست میومد دنبالم یه خورده اشک ریختم قاضی گفت ببین اه بخوای اینطور رفتار کنی زنت نفقه و مهریه میذاره اجرا اخرشم طلاق 

نصیحتش کرد 

شبش اومد دنبالم 

غلط کرده حتی اگه بیاد یه موقع من بدون دادن نفقم و همینطور تعهد نمیرم،  حقوق این چند ماه که گذاش ...

منم گفتم تعهد 

قاضی گفت تهعد معنا نداره تو دادگاه .....اما شورا که بری ازش تعهد میگیرن 

کتک زده نامه پزشکی قانونی داری