2777
2789
همه ی جا ی واژن دیگه ؟ ممنونن ک جواب دادی

اره... من خودم سوزش و خارش بگیرن در حد یه دستشویی رفتن اروم میشم... و شرت نخی از همه چیز بهتره پوشیدنش تو این جور مواقع

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم، مشکلتون برطرف شد؟ منم دقیقا مثل شما شدم، با لوبریکانت. پدرم در اومده، چه کار کردین که خو ...

سلام بانو

من راستش یه مقدار عفونت ادراری داشتم ازمایش که دادم مشخص شد بعدشم به جای استفاده از پماد و اینا یه چند بار قبل از رابطه هم من هم شوهرم التامونو شستیم و خداروشکر بهتر شدن

مشاوره ودرمان زنان و زایمان و اختلالات جنسی و بیماریهای زنان و بارداری و حاملگی های ناخواسته و تعیین جنسیت جنین و....     با فریبارحیمی.    ویزیت آنلاین در دایرکت واپلیکیشن مشورپ     fariba.rahimi.midwife

برای من بین لبهای بزرگ میخاره یعنی بالای واژن.کسی علتشو میدونه؟میشه بگید چیکار باید کرد.

همون پماد کلیترومازول خیلی خوبه باید چمد وقت بزنی بعد رابطه هم خودتو بشور و بزن

دوست عزیز سلام میگم مشکل سوزش بیرون رحمتون حل شد؟ از چی استفاده کردین من بهداشتا خیلی رعایت میکنم اما همیشه سوزش بیرون رحم و داخل دارم کلافه شدم .مخصوصا موقع نزدیکی .و بعد نزدیکی تا مدتها شدیدتر میشه

دوست عزیز سلام میگم مشکل سوزش بیرون رحمتون حل شد؟ از چی استفاده کردین من بهداشتا خیلی رعایت میکنم ام ...

عزیز اگه اشتباه تایپی دارم ببخشید گوشیم شکسته نصف نوشته هامو نمیبینم بهداشت فقط از طرف شما مهم نیست یه طرفش همسرتونه که اونم مجبور کن رعایت کنه حتما قبل رابطه شست و شو بده  و اینکه رابطه ی طولانی مدت هم باعثش هست🙂

من دوسال درگیر بودم  فقط و فقط یه پزشک گیاهی با شیاف و پماد خوبم کردتنها کاری که در بربر لطفش میتونم بکنم اینه که به شما معرفیش کنم  دستش طلا بود نجاتم داد   منصف بود مشاوره میداد و داروهاشم قیمت مناسب بود  الهی  خدا براش بسازه 

۰۹۰۲۶۷۴۴۶۳۲   این شمارشونه ایتا روبیکا  کانال دارن ولی پیجشون رو ندارم

من چندسال همین مشملوداشتم پیش متخصص زنان زیادرفتم دارومیدادن چندروزمیگذشت بازشروع میشدبعد رابطه شدیدترمیشداخر خانم دکتر ماما آزمایش پاپسمیر تشخیص داد تبخال تناسلی دارم چندمرحله دارو داد استفاده کردم خوب شدم خداروشکر