2777
2789

چند وقته همیشه احساس میکنم یه چیزی تو گلومه و با قورت دادن هم پایین نمیره.وقتی روزه میگیرم همه اش خلط گلو دارم و بینیم کیپه. چرا؟الانم هندونه خوردم بدتر شد این حسی که تو گلومه😥😥

پدرم سایه ی سر بود و مرا نور امید😭 پدرم رروشنی محفل ما چون خورشید😭 پدرم خنده به لب بود و همه فهمیدند😭 بعد او خنده به لبهای من و ما خشکید😭😭😭 بابایی بابای مهربونم دلتنگتم😭

غلبه بلغم داری ینی سردی وتری

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم. 
غلبه بلغم داری ینی سردی وتری

خب چکار باید بکنم. خسته شدم

پدرم سایه ی سر بود و مرا نور امید😭 پدرم رروشنی محفل ما چون خورشید😭 پدرم خنده به لب بود و همه فهمیدند😭 بعد او خنده به لبهای من و ما خشکید😭😭😭 بابایی بابای مهربونم دلتنگتم😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب چکار باید بکنم. خسته شدم

باید غذاهای سردت رو ب حداقل برسونی... کندر بجو اندازه یه عدس بعد قورت بده... سیاه دانه و عسل قاطی کن ناشتا بخور... دمنوش گرم بخور مث آویشن پونه.. سیب وبه.. وزنتم کم کن

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم. 
اول ببین مشکل تیروئید نداشته باشی بعدم دوستمون درست میگه غلبه بلغم اینطوره ک منم متاسفانه دامن گیرمه ...

کاری نکردی واسه رفعش. خیلی بده. گاهی انگار خییلی ریز میلرزه🤣 

کاری نکردی واسه رفعش. خیلی بده. گاهی انگار خییلی ریز میلرزه🤣 

من تازگی بهش پی بردم و چون نازایی هم دارم تا جایی ک بتونم خوراکی های گرم میخورم 

من به همه ارزوهام زود زود میرسم بگو آمین