اگر اپیلاسیونکارتون خوب باشه و موادش درست باشه، ممکنه پوستتون حساسیت داشته باشه، میتونید بعد از اپیلاسیون یخ استفاده کنید و قبل از حمام bio oil(بسیار موثره) در صورت مصرف مداوم چند هفته ای.
بچه ها لیزر نرید من دفیقا از رمضون پارسال لیزرو شروع کردم موقعی که میرفتم تمام موهام ریخت به همه ام توصیه میکردم برید لیزر.حتی خواهرامو دوستمم تو ای دوران باخودم بردم.الن که جلسه هام تموم شده همه موهامون برگشته
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزع دل هیچی نزنیااااا همینی که میگم کنو منم روبازوم اینجوری شد کاری که کردم درستش کرد فعلا تا موهای پات بلند بشع کامل نه ژیلت نه موبر نه هیچیع دیه نزن خو شامپو بچه فیروز بگیر فقط با اون بشور بعد پماد تترا سایکلین بزن مخصوصا شبا قبل خواب بعد دوروزه اثرشو میبینی بعد که خوب شد دیع اپیلاسیونو ... نکن فقط و فقط از واجبی استفاده کن یا از ماشین اصلاح صورت اقایون هستا موزر از اون استفاده کن
اره بابا میومدی بازویه منو میدیدی افتضاااااح خودمم مونده بودم بعد از کلی تحقیق اینکارو کردم تازه باذوق نشون مامانم یا داداشم میدادم میگفتم فرق کرده اونام میگفتن عههه اره 😁 الان خوب شده فقط کاره دیع نکنیا همینی که گفتم تااا کامل دراومده موهای پات باید صبر کنی پماد و .. بزنی بعد که موها از زیرپوست دراومدن کامل اون موقع اصلاح کنی بعد از اصلاح همیشه از کرم مرطوب کننده ویتامین ای ااردن استفاده کن عااالیه