2777
2789
عنوان

یبوست کودک

109 بازدید | 17 پست

مامانای مهربون به کمکتون احتیاج دارم خیلی 

دخترم ۳ ساله هست از ۱ سالگی یبوست داشته و پودر پیدرولاکس میخوره تا وقتی این پودر رو میخوره شکمش خوبه تا کم میکنم پودر رو شکمش سفت میشه 

الو انجیره تو گلاب میپزم هر روز میدم بهش خاکشیر و کره اینا هیچی تاثیر نداره روزی ۴ تا قاشق روغن زیتون بهش میدم همه  راه هارو امتحان کردم فقط به پودر جواب میده 

دیگه خسته شدم 

میترسم دکتر عکس رنگی با باریم  بنویسه براش

کسی تجربه داره لطفا بگه ممنون میشم

منو لایک کن لطفاً

.لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم به دخترم دارم پودر رو میدم..بده بخوره عیبی نداره .پودر بخوره بهتر از اینه که خدایی نکرده بخاطر یبوست همورویید بگیره بواسیر بیاد بیرون ازش..دختر جاریم طفلک انقدر یبوست داشته تو بچگیش الان ۶سالشه پشتش اندازه ی یه نخود وقتی دستشویی میکنه بگمیزنه بیرون با دست میده میره داخل...دکتر گفته باید عمل کنه...دقیقا دختر منم اوضاعش همینه یکی ۲ روز یکبار باید پودر بریزم تو شیرش بدم بخوره تا شکمش شل کار کنه و الا پیپیش سفت و گوله گوله میاد و بچه عذاب میکشه حتی یکبار داخل پی پی دخترم دیدم رگه های خون هست بحگخاطر همین دیگه مرتب پودر رو دارم بهش میدم...پسر خواهرم که طفلک از ۶ ماهگیش داره مود رو میخوره الان ۲ سالشه پودر بخوره فقط شکمشکار میکنه درحالی که بیشتر شیر میخوره تا غدا..خیلیا دارن پودر میدن به بچه هاشون ..منفعتش بیشتر از ضررشه 

خدایاااااا خودت کمک کن به چیزی که تو دلمه برسم خداجون❤
منم به دخترم دارم پودر رو میدم..بده بخوره عیبی نداره .پودر بخوره بهتر از اینه که خدایی نکرده بخاطر ی ...

اخ من براتون بشم فکر میکردم فقط بچه من اینطوره، بنطرتون لازم نیست عکس رنگی یا جیزی بگیرم ازش؟

شربت انجیر.جوشونده گل محمدی البته تلخ.گوجه

میدادم اصلا تاثیر نداشت دیکه از مقعدش خون میومد مجبور شدم پودر رو بدم بدستور دکتر،  اما زمانش زیاد شده نزدیک ۲ ساله میخوره 

روغن زیتون با یه ذره زرد چوبه قاطی کن خمیرش کن بزار تو مقعدش  اب فراوان بهش بده  روغن زی ...

روزی ۴ قاشق غذاخوری بهش روغن زیتون میدم شکمش رو با روغن هر روز ماساژ میدم واقعا همه کاری انجام دادم فقط پودر اثر داره

روزی ۴ قاشق غذاخوری بهش روغن زیتون میدم شکمش رو با روغن هر روز ماساژ میدم واقعا همه کاری انجام دادم ...

ببین تخم کتان عالیییییه روزی یه قاشق چایی خوری بهش بده 

بعدش کلی دعام میکنی