2777
2789
عنوان

یبوست کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 109 بازدید | 17 پست
اخ من براتون بشم فکر میکردم فقط بچه من اینطوره، بنطرتون لازم نیست عکس رنگی یا جیزی بگیرم ازش؟

نمیدونم واقعیتش.باید از دکترش بپرسم اینو چون من خودمم خواهرم این پودرو استفاده میکنه سرخود گرفتم میدم به دخترم که راحت دستشویی کنه.یبار ۲ روز پی پی نکرد روز سوم الهی بمیرم نمیتونست بشینه دستشویی کنه بغلش کردم پاهاشو باز کردم که بتونه دستشویی کنه ولی انقدر جیغ زد و گریه کرد که گفتم الانه که خونریزی کنه از اون به بعد با مودر راحت وبدون درد دستشویی میکنه..اینا بیشتر فکرکنم بخاطر اینه که درست حسابی غداهاشونو نمیجون یبوست میگیرن

خدایاااااا خودت کمک کن به چیزی که تو دلمه برسم خداجون❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فدات بشم نمیدونی چقد نگرانم‌ بخاطر پودر 

با خیال راحت بده..باور کن منفعتش بیشتره..ایشالا بزرگ بشن ادم دستش بازتره همه جیز میتونه بهشون برای رفع یبوست بده بخورن...البته دختر شما فکرکنم الان بتونه کیوی بخوره..اگه مجازه تگبرای سنش،۳ ۴ تا پوست بکن بگو بخوره ایشالا مشکلش رفع بشه.من خودم با کیوی سرپا ام

خدایاااااا خودت کمک کن به چیزی که تو دلمه برسم خداجون❤