2777
2789
عنوان

کد بورسی چیه؟

130 بازدید | 10 پست

من ده روز پیش ثبت نام برای بورس کردم

گفتن ده‌روز دیگه کد بورسیت میاد

این یه کد هست sms میاد؟

یا نه فقط پیام میدن که میتونین معاملاتتون رو شروع کنید

برای سلامتی خواهرم اگر ممکن لطفا یک صلوات بفرستید.😔💔 این روزها که حالت خوب نیست، دلم برای لبخند شیرینت تنگ شده. می‌دونم که مریض بودن سخته، اما یادت باشه ما همیشه کنارت هستیم و تو تنها نیستی. تو قوی‌ترین دختر دنیا هستی، و مطمئنم خیلی زود حالت خوب می‌شه.دوقلوی تو هم مثل من نگران و دلواپسه. به قول بابا انگار وقتی تو حالت خوب نباشه، دنیا برای اون هم غمگین می‌شه و درد تورو میکشه. اما منتظریم که خیلی زود قوی و شاد برگردی و دوباره با هم بخندیم و خوش بگذرونیم.ما خیلی دوستت داریم و همیشه کنارت هستیم. قوی باش، عزیزترینم.

باید از دفتر پیشخوان دولت بگیری

❤روز قدس ❤روزی است که باید به همه ابرقدرت ها هشدار بدهیم که اسلام دیگر تحت سیطره شما به واسطه عمّال خبیث شما، واقع نخواهد شد. روز قدس روز حیات اسلام است. باید مسلمین به هوش بیایند. باید بفهمند قدرتی را که مسلمین دارند».القدس لنا🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زمانی که کد بورسیتون پیامک شد می توانید تو همون کارگزاری که ثبت نام کردید معماملاتون را شروع کنید فق ...

امروز یه پیامک اومو که نام کاربریمو که توی کارگزاری ثبت نام کرده بودم برام فرستاده 

برای شما هم نام کاربری خودتونو فریتادن یا فرق داشت

برای سلامتی خواهرم اگر ممکن لطفا یک صلوات بفرستید.😔💔 این روزها که حالت خوب نیست، دلم برای لبخند شیرینت تنگ شده. می‌دونم که مریض بودن سخته، اما یادت باشه ما همیشه کنارت هستیم و تو تنها نیستی. تو قوی‌ترین دختر دنیا هستی، و مطمئنم خیلی زود حالت خوب می‌شه.دوقلوی تو هم مثل من نگران و دلواپسه. به قول بابا انگار وقتی تو حالت خوب نباشه، دنیا برای اون هم غمگین می‌شه و درد تورو میکشه. اما منتظریم که خیلی زود قوی و شاد برگردی و دوباره با هم بخندیم و خوش بگذرونیم.ما خیلی دوستت داریم و همیشه کنارت هستیم. قوی باش، عزیزترینم.

من کارگزاری اگاه بودم همون نام کاربری و پسوردم ورود به پنل معاملات بود

منم آگاهم

برای منم همونه

پس یعنی کد بورسیم همینه؟ شروع کنم به خرید؟

اره چون پیامک نشد مجبور شدم بدم / ولی برای برادرم ثبت نام کردم ندادم برای سجام

اوکی چون منم 10تومن ریختم بعد همه گفتن نه اگاه رایگانه آخه تا اون 10تومن نریخته بودم کد معاملاتی نیومد ک 

ننه❤️

اوکی چون منم 10تومن ریختم بعد همه گفتن نه اگاه رایگانه آخه تا اون 10تومن نریخته بودم کد معاملاتی نیو ...

نه اینطور نیست اگر از اول از سایت اگاه اقدام کرده بودی نیاز نبود بدی حالا بیخیال ده تومن ارزش نداره

راستی وارد باشگاه اگاه شدی به محض وارد شدی 10 هزار تومن بهتون میده 

دوست داشتین بنده را به عنوان معرف وارد کن تا یک ماه تو معاملاتت از 15 در صد تخفیف تو کارمزد تخفیف بگیر 

CC7041

https://bashgah.com/Intro