ssenjed مدیر استارتر عضویت: 1399/02/19 تعداد پست: 285 عنوان کسی بوده شرایطش مثل من باشه🤔 84 بازدید | 5 پست سلام خانوما و مامانامن پریروز یه بی بی مدیکور گذاشتم هاله افتاد(بعد ۲ ساعت)دیروز یکی دیگه گذاشتم منفیامروز گذاشتم هاله افتاد (بعد ۱ ساعت)الانم به شدت گیجمکسی بوده شرایطش مثل من باشه بعد پریود شده باشه یا حامله بوده باشه؟خواهشا بیاید بگید☺☺☺☺ یه کوچولو تو راه دارم😍 تازه مهمونم شده😙 روز تولدم خدا بهم هدیه داد😊 ... خدایا خودت برام حفظش کن که تو حافظ همه کوچولوهایی❤ 1399/02/19 | 17:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ssenjed مدیر استارتر عضویت: 1399/02/19 تعداد پست: 285 بعد ده دقیقه الکیه چون خونده بودم بعضی خانوما گفته بودن بعد چندساعت هاله انداخته و باردار بودن واسه همین گیج شدم یه کوچولو تو راه دارم😍 تازه مهمونم شده😙 روز تولدم خدا بهم هدیه داد😊 ... خدایا خودت برام حفظش کن که تو حافظ همه کوچولوهایی❤
محاجر عضویت: 1399/02/05 تعداد پست: 2935 چون خونده بودم بعضی خانوما گفته بودن بعد چندساعت هاله انداخته و باردار بودن واسه همین گیج شدم من خودم پارسال ۱۷روز عقب انداختم هنش بعد چندساعت هاله میفتاد ولی نبود
ssenjed مدیر استارتر عضویت: 1399/02/19 تعداد پست: 285 من خودم پارسال ۱۷روز عقب انداختم هنش بعد چندساعت هاله میفتاد ولی نبود ای بابابازم ممنون که جوابمو دادی یه کوچولو تو راه دارم😍 تازه مهمونم شده😙 روز تولدم خدا بهم هدیه داد😊 ... خدایا خودت برام حفظش کن که تو حافظ همه کوچولوهایی❤
محاجر عضویت: 1399/02/05 تعداد پست: 2935 ای بابا بازم ممنون که جوابمو دادی خواهش ان شاءالله که تو باردار باشی