2777
2789

سلام به نظرتون امیدی هست امشب اقدام کنم؟خط ددم خیلی کمرنگه یا دیگه گذشت از تخمک گذاری فایده نداره لطفا بگین عشقا

به زودی زیر تیکر بارداریم مینویسم هذا مِن فَضلِ رَبّی  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اقدام کن  بابا پناه بر خدا

چشم عزیزم مرسی اخه دیروز میانه ماه قمری بود اقدام نکردم گفتم امروز دیگه خیلی کمرنگ شده بی خیال شم ولی امشبم اقدام میکنم دیگه

جالب اینجاس رو کاغذش زده 30 روزه ها از 15 روز ب بعد تخمک گذاریشونه من تازه امروز روز 15 پری ام تخمکم ازاد شد دارم دورهم میشم😅😅

یعنی میشه؟ اخه پلی کیستیک شدید دارم از بچگی. این ماه اصلا دارو نخوردم

چرا للپاراسکوپی نمیکنی؟منم 6 یا 7 ماه پیش بود کردم ماه پیش 8 روز عقب انداختم این ماه هم زیر شکمم درد داشت دارم سکته میکنم کیست نباشه چون اصلاااااه حوصله قرص اینا ندارم ولی عزیزم قرص هات رو قشنگ بخور چون نخوری بدتر میشه منم پشت گوش انداختم عمل کردم

تقریبا دو روز پیش بوده 

خب دیگه اگه تا 34 ساعت زنده میشد دقیقا دیشب شب طلایی بود مصادف با نیمه قمری😅😅😅

اصلا به نظر من به این چیزا توجه نکن  

من دوروز بعد پری اقدام کردم الان باردارم.مطمئن هم بودم این ماه چون تو روزای تخمک گذاری اقدام نداشتم باردار نمیشم.

حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.
خب دیگه اگه تا 34 ساعت زنده میشد دقیقا دیشب شب طلایی بود مصادف با نیمه قمری😅😅😅

نه تخمک فقط ۲۴ساعت زنده میمونه اسپرم هم سه روز

ترانه تنهایی هام تو…#شادمهر ♠️♥️♣️♦️               ‌                    

اصلا به نظر من به این چیزا توجه نکن   من دوروز بعد پری اقدام کردم الان باردارم.مطمئن هم بودم ا ...

خب حتما اسپرم قوی بود تا تخمک گذاری سالم مونده تو بدنتون عزیزم خدا برات حفظش کنه من اصرارم اینه برای باردار شدن ک حوصله کیست و اینا ندارم باید بعد عمل باردار میشدم هنوز نشدم این ماه میرم دکتر