2777
2789

هیچی  خب نمیزاره دیه 

خدایا دنیایت ته نامردیست 🖤💔                      داغونم همین 😔😔😔😔😔😔😔😔😔 تو این دوره زمونع یه مرد پیدا کنی خودم زنش میشم  متاسفانه همشون نرن مرد نیستن 💔😏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نميدونم

اين رفتارا برا من نشون دهنده خيلي چيزان جات بودم مشاور ميرفتم خوب نميشد جدا ميشدم

اين نشون دهنده عدم اعتماده 

ك مهمترين فاكتور ازدواجم اعتماده

يعني نميدونه ميتوني از وسيله اي يا برنامه اي چطور استفاده كني؟

هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.
نميدونم اين رفتارا برا من نشون دهنده خيلي چيزان جات بودم مشاور ميرفتم خوب نميشد جدا ميشدم اين نشون ...

ببخشید گلم خیلی خوب حرف میزنی میشه بگی شغلت چیه

محتاج یه صلواتم 😍تروخدا دعا کنین مشکلم حل بشه به امید خدا⁦❤️⁩

😐والا بهتر میخای چیکار من دارم سال تا ماه توش نمیرم نت میخوره الکی وقت ادمم میگیره 

عشق از همانجايى شروع شد كه حالمان به هيچ چيز خوش نشد الا دوست داشتنش...  🧡💛 پسرم منو بابایی عاشقتیم 😍 خیلی خوشحالم که خدا لایق دونسته و تو رو به ما داده. خدایا شکرت بابت هدیه قشنگی که به ما دادی 🙏🏻😍❤️