ده ساله ازدواج کردم همش داریم بد میاریم دیروز کلی قرآن خوندم همش دلم خوش بود که همه چیز درست میشه صبح رفتیم خیابون از پشت یه ماشین زد بهمون بدونه اینکه حتی کوچکترین ترمزی بکنه همه میگفتن پرشیا مقصره (ماشین ما پژو۴۰۵هست )وایسادیم افسر اومد نگاه کرد گفت ما مقصریم یعنی همینطوری مونده بودم دیگه به افسر و به اون آقا گفتم حلالتون نمیکنم وقتی اومدیم خونه کلی گریه کردم گفتم خدا آخه تا کی ما باید بدبختی بکشیم
من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸ کاش افسردگی ازم دور میشد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه ما که داشتیم راهمون را میرفتیم اون از پشت زد اصلا نه خط ترمز داشت نه حتی ترمز کرد وقتی زد به ما هنوز پاش رو گاز بود چون یکم ماشین مرا هل داد
من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️
نه ما که داشتیم راهمون را میرفتیم اون از پشت زد اصلا نه خط ترمز داشت نه حتی ترمز کرد وقتی زد به ما ه ...
ولی دنیای بدی شده هرکی یجوری گرفتاره منم که الان دارم باهات حرف میزنم امیدبه زندگی ندارم
نمیدونم چرا اینقد بدبختیا زیاد شده
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸ کاش افسردگی ازم دور میشد