2777
2789

ینی واقعا هیچ کس نیست که منو راهنمایی کنه؟من بیش از ده ساله که یه سری علایم دارم که اذیتم میکنه میخوام ببینم کسی کم کاری فوق کلیه داشته یا نه؟سیر درمانش و علایمش و سوالهای دیگه...چرا هر جا که میرم یا هر پیامی که میدم انگار کسی منو نمیبینه؟عمرم هدر رفت ،رفت پی کارش

اگه کسی هیپنوتیزور خوب میشناسه بگه

جان

💝حافظ کل قران💝اگه سوالی دارین بپرسین در حد توانم کمکتون میکنم 🌹برادر عزیزم(دوست شهید)رضاحاجی زاده +میشه برای شادی روح ایشون صلوات بفرستین😇 آقا جان تمام این سالها که درســـ📖ــــ خواندیم:"دبیر ریاضی" به ما نگفت که حد غربت تو وقتی شیعیانت به گناه⛔️ نزدیک می شوند بی نهایت است"دبیر شیمی" نگفت که اگر عشق و ایمان و معرفت با هم ترکیب شوند ،شرایطــ😍ظهور تو مهیا میشود ✿💠❀💖❀💠✿"دبیر زیست" نگفت که این صدای تپش قلب نیست صدای بی قراری دل برای مهدیست💔..!"دبیر فیزیک" نگفت که جاذبه زمین اشک🥺 های غریبانه توست..نگفت که جاذبه ی زمین🌎 به همان سمتیست که تو هستی"دبیر ادبیات" از عشق مجنون به لیلی ، از غیرت فرهاد گفتـــ😐ــــ ، اما از عشق شیعه به مهدی، از غیرتش به زهرا(س)نگفت...┅┅✿💠❀💖❀💠✿┅┅دبیر تاریخ" نگفت که اماممان امسال سال چندم غربتش است و اینکه نگفتــ😕 غربت اهل بیت علی(ع) از کی شروع شد و تا کی ادامه دارد"دبیر دینی" فقط گفت که انتظار فرجــ از بهترین اعمال👌 است اما نگفت که انتظار فرج یعنی گناه❌ نکنیم و یعنی گناه نکردن از بهترین اعمال اس┅✿💠❀💖❀💠✿┄"دبیر عربی" به ما یاد داد که مهدی اسم خاصی است که تنوین پذیر است!اما نگفت که مهدی خاص ترینـــ🌺اسم خاص است┅✿💠❀💖❀💠✿فدای غربتت آقای‌من🥺😔💔🌱کاش روزی بنویسند✍🏻 به دیواربقیع : کارگران مشغولند به کار احداث ضریح...کاش روزی بنویسند✍🏻 به دیوار بقیع : چند روزی مانده به اتمام ضریح۰۰۰۰۰کاش روزی بنویسند ✍🏻به دیواربقیع : مهدی فاطمه آید، به تماشای ضریح...کاش روزی بنویسند✍🏻 به دیواربقیع : عید امسال، نماز ، صحن بقیع...کاش روزی بنویسند✍🏻 به دیواربقیع : فلش راهنما ⬅️ ، مرقد زهرای شفیع😍😭😔┅✿💠❀💖❀💠✿┅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر نرفتی؟ 

توی این شرایط فکر میکنم درست نیست فعلت برم اما صبر کردم هوا گرمتر بشه بعد..ولی خب قبلش دوست دارم با ادمهایی که کم کاری فوق کلیه داشتن صحبت کنم شاید اصلا علایمش با من فرق داشت و الکی نرم دکتر ...ما که نه ماسک درست حسابی داریم نه چیزی...مطب هم پر مریض

اگه کسی هیپنوتیزور خوب میشناسه بگه

لینک زیر رو ببینید و بگید در موردتون صدق میکنه یا نه:

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://fa.parsiteb.com/%D8%AA%D8%B4%D8%AE%D9%8A%D8%B5-%D8%B3%D9%88%D8%AF%D8%A7-%D9%85%D8%B2%D8%A7%D8%AC%D9%8A/&ved=2ahUKEwj84OXUmqTpAhUDKewKHSN6De4QFjAAegQIARAB&usg=AOvVaw1xm6xhNhkYZlUcKN0Kkopm

کاربر آقا هستم  لطفا سوالتونو داخل تاپیکم با عنوان ((متفرقه)) مطرح کنید با کمال میل پاسخ میدم دوست دارم تجربیات و معلوماتم رو با دیگران به اشتراک بذارم بخاطر حس خوب کمک به دیگران در ضمن از اونجایی که بحث و جدل رو اتلاف وقت و انرژی می دونم جواب کامنت های توهین آمیز یا تمسخرآمیز رو نمیدم همینطور سوال هایی که حالت مچ گیرانه یا سر کاری داشته باشه ممنون

سلام من کم کاری فوق کلیه دارم 

علائمش سرگیجه بخصوص وقتی از حالت خوابیده می ایستید چشمها یه لحظه سیاهی میره بخاطر این کم کاری در بدن ازدیاد مس ایجاد میشه که باعث وسواس فکری شدید میشه خستگی مفرط گاهی ادرنال تیروئید را هم کم کار میکنه 

مقاله های فارسی در مورد خستگی ادرنال و ازدیاد مس بدن را میتونید بخونید

یک علامتش اینه که پوست تیره میشه در طب سنتی طبع سودا داشتن باعث میشه غده ادرنال کم کار بشه گاهی سلیاک و حساسیت به گلوتن باعث این کم کاری میشه باید تست acthبدهید اگر دکتر تشخیص کم کاری بده بهتون احتمالا قرص فلودرو کورتیزون میده ممکن هم هست دکترا بگن کم کاری ندارید و ازمایش کم کاری نشون نده اون موقع یعنی شما خستگی ادرنال دارید