سعی کنید اسمایی که مشترک هستن برا بچه انتخاب نکنید ، چون اینجور اسم ها یه مدت برا دختر مد میشه یه مدت برا پسر ، بعد ممکنه تو اون مدت بچتون تو دوره ی حساسی از زندگیش باشه و اطرافیان مسخرش کنن که چرا اسمت دخترونس
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
همه رو دیدم اوناییکه خوشم میاد تو فامیلامون زیاده دوست دارم اسم ایرانی بزارم ولی همسرم قبل بارداری خواب دیده بود یه برگه تو باغ پدریش پیدا کرده اسم محمد روش بود میگه ترکیب اسمش با محمد باشه مثل محمد پارسا محمد مانی و ...
نخستین امیر مؤسس سلسله ی ماد - دیااکو، بنیانگذار ایران و اولین پادشاه مادها که شهرهگمتانه (همدان) را بنا نهاد و آنرا پایتخت ایران کرد، مشهور است که در عدالت بسیار دقیق بود دیاکو
همه رو دیدم اوناییکه خوشم میاد تو فامیلامون زیاده دوست دارم اسم ایرانی بزارم ولی همسرم قبل بارداری خ ...
منم قبل خواب دیده بودم یه پسر بغلمه اسمش مهدی هست قبل بارداری اولم،ولی شوهرم گفت اسم داداشم مهدی هست بسه دیگ،اسمشو گزاشیتم ارمان،من گفتم خب بزاریم محمد مهدی ولی شوهرم گف دو اسمه نمیخام