2777
2789

بیوکنزی چشم چیه ؟ واقعا راسته؟ کسی نتیجه گرفته؟

اسم کاربریم :فاطماگل اسم ی سریال ترکی بود که دوسش داشتم 😁مخالف ازدواج در سن کم.اگه با نظرم الکی مخالفی (دنبال دعوایی ) ممنون میشم ریپ نزنی  گیسامو ول کن تا گیساتو ول کنم 😒😶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره ولی میگن بیو کنزی چشمو ضعیف میکنه

به جاش سابلیمینال استفاده کردن نتیجه داد چشمو ضعیف نکرد

البتخ فقط شنیدم..

انسان  در انتخاب، آزاد آفریده شده است   تا زمانیکه شخصی به من آسیب وارد نکند اجازه ندارم رفتار  و عقاید  او را نقض کنم یا به آنها توهین کنم   والا افزایش وزن هم به اندازه کاهش وزن سخته ،اگه ما لاغرا میتونستیم سریع به وزن ایده آلمون برسیم پس چرا اینقدر از انداممون ناراضی هستیم؟ 

نه بیوکنزی گوش نده 

امواج بیوکنزی به شنوایی و مغز اسیب میزنه 

میتونی سابلیمینال گوش کنی 

ولی خب خیلییی باید صبور باشی مثلا شش ماه روزی حداقل یساعت گوش کنی کلییی اب بخوری هرروز تا یذره تغییر کنه 

بعد اگه بیشتر ادامه بدی بیشتر تغییر میکنه

من فقط و فقط مرگ میخوام 🖤 لطفا برام آرزوی مرگ کنید و اگه دوس ندارید ارزوی مرگ کنید ارزو کنید به خواسته م برسم 🖤☺️
تلقین هر کاری میکنه به نظر من. 

دقیقا

انسان  در انتخاب، آزاد آفریده شده است   تا زمانیکه شخصی به من آسیب وارد نکند اجازه ندارم رفتار  و عقاید  او را نقض کنم یا به آنها توهین کنم   والا افزایش وزن هم به اندازه کاهش وزن سخته ،اگه ما لاغرا میتونستیم سریع به وزن ایده آلمون برسیم پس چرا اینقدر از انداممون ناراضی هستیم؟ 
نه بیوکنزی گوش نده  امواج بیوکنزی به شنوایی و مغز اسیب میزنه  میتونی سابلیمینال گوش کنی& ...

میرم عمل میکنم یا لنز  میزارم 😅😅😅 مگه بیکارم😅

اسم کاربریم :فاطماگل اسم ی سریال ترکی بود که دوسش داشتم 😁مخالف ازدواج در سن کم.اگه با نظرم الکی مخالفی (دنبال دعوایی ) ممنون میشم ریپ نزنی  گیسامو ول کن تا گیساتو ول کنم 😒😶
میرم عمل میکنم یا لنز  میزارم 😅😅😅 مگه بیکارم😅

اره واسه تغییر رنگ چشم لیزر بهترین راهه

من فقط و فقط مرگ میخوام 🖤 لطفا برام آرزوی مرگ کنید و اگه دوس ندارید ارزوی مرگ کنید ارزو کنید به خواسته م برسم 🖤☺️
مگه تلقین نیست ؟ چیه دقیقا بیوکنزی

سابلیمینال تلقینه 

بیوکنزی یسری امواجه که حتی اگه خالی گوش کنی هیچی هم نمیشنوی قابل شنیدن نیس معمولا یه اهنگ میذارن روش 

ولی من امتحان کردم یبار 

همون امواج بدون اهنگ رو یساعت گوش کردم بعدش سردرد شدید گرفتم 

بعدا فهمیدم در طولانی مدت به شنوایی و یه بخش هایی از مغز اسیب میزنه