2777
2789
عنوان

ورود دوباره ی پر قدرتم و به همه ی نی نی سایتی های عزیز تبریک میگم😂💋

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 37 پست
😂😂😂😂امروز اتفاقا تو ی تاپیک دیدمش😂😂

پشمامممم مگه کاربریش و نترکونده بودنننن؟؟😂😂😂

~اگر ز باده مستی خوش باش • با ماهرخی اگر نشستی خوش باش~                                                       ~چون عاقبت کار جهان نیستی است • انگار که هستی چو نیستی خوش باش~ 🖇♾

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توکه گل بودی 

فداتشم😂❤

~اگر ز باده مستی خوش باش • با ماهرخی اگر نشستی خوش باش~                                                       ~چون عاقبت کار جهان نیستی است • انگار که هستی چو نیستی خوش باش~ 🖇♾
مگه این بدبخت چیکارتون کرده ازش بدتون میاد😂😐

من بعضی اهنگاش که قشنگه رو گوش میدم در حد یکی دوتا 

زیادم پیگیر کاراش نیستم ولی خب قضیه حرمسرا رو که میدونم 

توهین به هوادارانش و تشویق به خشونت علیه زنان هم که دیگه معرف حضورتون هست

من فقط و فقط مرگ میخوام 🖤 لطفا برام آرزوی مرگ کنید و اگه دوس ندارید ارزوی مرگ کنید ارزو کنید به خواسته م برسم 🖤☺️

بنظرم برگرد برو همونجایی که بودی...اینجا جای قشنگی نی😐

💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین
بعد مدتها کجا بود🤪 عزیزم همش 6ماه عضو شدی😬😬

کاربریه قبلیم از دو سال پیش بود عشقم بعد ترکونده شدم دوباره کاربری زدم😂😂

بنظرم برگرد برو همونجایی که بودی...اینجا جای قشنگی نی😐

عع😐😐این جای خوش آمد گوییته بی تر ادب؟؟😐😐

مرسی،نسخه زردش هستم،یکی دیده بودم مشکی بود

نوشابه مشکیش خوبه زرد جان

عع😐😐این جای خوش آمد گوییته بی تر ادب؟؟😐😐

خوش اومدی...پشیمون خواهی شد...حرف بد نزن میگم نی نی یار بخورتت😂😂😂

💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین
بابا هرروز با ی کاربری میاد😂😂😂😐

یا خدا نی نی سایتم دیگه خطرناک شده نمیشه اومد😂😂

خوش اومدی...پشیمون خواهی شد...حرف بد نزن میگم نی نی یار بخورتت😂😂😂

مگه من دو روز نبودم اینجا چ فرقی کرده؟؟😂😂